Lille Asia

Bilde av akvarium

User imageDette er et Asia-inspirert kar med blågurami og en kampfisk.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: 2x lysrør, heldekkende armatur
Filtrering: Fluval 405
Bakgrunn: Selvlaget bakgrunn, blåmalt papir
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 1   KH: 3
Temperatur: 28°C
Registrert: 17.12.2008 Sist endret: 15.05.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Win
Win Hei! Jeg har planer om å sette opp et lite kar med bl.a trestripet knurregurami. Har du noen tips til hva slags fôr de er glad i, innredning eller andre ting om denne arten? :-) Hva var prisen på dem på den butikken du kjøpte dem på? Eller kjøpte du privat? Var ikke så mye å finne hverken her inne eller andre plasser på nettet. ;-)

Veldig fint kar du har forresten! Masse stilige snegler!
Maretard
Maretard Takk for kommentar:)

Mine spiser alt smått, både finknust flakfor og levende microorm. Jeg har forsøkt å gi dem frossne daphnier også, men de virket ikke videre begeistret for det.

Angående innredning ser de ut til å like røtter og høye planter å svømme blandt, samt flyteplanter med lange røtter som pistia. De oppholder seg i øvre del av karet, så hva du har på bunnen av sand eller grus er ikke så viktig.

Jeg kjøpte dem feilmerket som pygmegurami i en dyrebutikk, og de kostet vel en 49 kroner stykke.
Maretard
Maretard Må bare legge til at det er en fin fisk med personlighet. De var veldig sky i starten, så det tar litt tid før man oppdager det. Mye fisk i liten kropp kan man si:P Jeg holder dem som en gruppe som jeg skal utvide til en 6-8 individer etterhvert, og de holder seg samlet selv om de ikke akkurat stimer. Jeg har ikke fått dem i lek enda, men det er noe jeg ihvertfall skal forsøke meg på etterhvert.
Win
Win Oi, det var et kjapt svar! :P Takk for svaret.

Høres ut som en koselig liten fisk da! :-) Gleder meg enda mer nå til å få karet ferdig så jeg kan se meg om etter en plass som selger dem. Satser på at jeg finner noen neste gang jeg skal til Kristiansand!
Maretard
Maretard Mulig det er en "bestillingsfisk" da, som de kanskje ikke har inne. Tror jeg hadde mer eller mindre flaks:P Men den er iallefall lett for butikken å skaffe. Jeg tror det bare er det at de ikke selger så godt, siden de ser grå og kjedelige ut når de er stressa, som de fort blir i butikkakvariene.
Win
Win Hmm, ja det kan jo godt hende. Det er en liten akvarie butikk her jeg bor og, så er kanskje like greit å høre om de kan bestille den der da!