Mitt nye sør amerika

Bilde av akvarium

User image17 juli 09: Har endelig fått bakgrunnen jeg ventet på og fylt opp akvariet igjen. Er veldig glad og fornøyd i dag. Gleder meg til jeg kan begynne å befolke det. Tror Will (scalaren min) gleder seg like mye til å få mer plass igjen. :) Har tenkt å få til et biotop akvarium fra Sør Amerika, men jeg bare må ha algekuler siden jeg syntes det er så fine.
22 januar 10: Varmekolben klikket en eller annen gang om natten og "kokte" alt jeg hadde. Kun plantene overlevde, så nå er jeg i gang med nytt oppsett.
17 februar 10: Karet er oppe og går med fisk igjen. Har blitt veldig fasinert av den lille stimen med rødmunnstetra som fyker frem og tilbake i akvariet med jevne mellomrom. Mallene ser jeg som vanlig ikke å mye til, men de holder i alle fall algene i sjakk. :)
25 mars 10: Har kjøpt meg to små L-66 til, så nå har jeg en gruppe på 4. Håper de kommer til å trives og bli store og runde og kanskje en da kan jeg prøve å få yngel. Valgte Nøkkelhullciklide som "prydfisk" og kjøpte inn 3 små i dag. Håper at jeg fikk minst en av hvert kjønn og at de vil danne par, så får jeg heller selge eller gi bort den som blir til overs.
3 september 10: Har ryddet litt i plantene og tilsatt noen nye typer. Kjøpte en kjeramikk potte til ciklidene, men de ser ikke ut til å ha tatt poenget. Mallene har derimot testet den ut. :) Valgte å flytte corydoras aeneus fra cory tanken til det store, så nå er det folksomt der.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Grus og biltemasand
Lys: 1 stk flora glo 30w og 1 stk life glo 30w
Filtrering: Innebygd pumpe
Bakgrunn: Akvaline root
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 0   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 21.12.2008 Sist endret: 05.02.2014
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Moonlight
Moonlight Ja, jeg har lest det her på forumet. Disse to har jeg hatt i flere år stakars, men nå skal jeg anskaffe flere. Kan jeg ha albino sammen med de jeg allerede har eller bør jeg kjøpe de samme? Blir jo uansett størrelseforskjell.
Martin Andrè Radich
Martin Andrè Radich Scalare skal ha ganske større og høyere akvarium,=som du ikke har.
Å du bør kjøpe 1 stor stim med Corydoras.
Fint akvarium foresten!
Moonlight
Moonlight 0 Dyrt
Akvariet står nok desverre litt på hold. Sliter litt med høy nitritt. De to scalarene jeg har ser ut til å trives selv om det er litt liten plass. Men det er nok sikkert siden jeg ikke har så mye fisk i.
Sindy91
Sindy91 0 Hei :)
Jeg har mange forskjellige typer pansermaller sammen, dette går helt fint :) Men du bør ha en finkornet sand i akvariet, da dette er mer gunstig for de fleste fisker. Da kan pansermallene rote mer rundt i den, uten å skade bartene sine..
:)
Moonlight
Moonlight 0 Gammelt oppsett
Nå har det seg slik at jeg mistet alt om er i denne tanken grunnet varmekolben som klikket og "kokte" alt. Finnes egen forum tråd om det. Var ingen corydoras der, ta det med ro. De har sitt eget akvarium med biltemasand.
Nå holder jeg på å forsøke å finne et nytt oppsett. Nye bilder kommer når jeg får kjøpt noe fisk. :)
Sindy91
Sindy91 Okei :):)