Juwel Rio 180

Bilde av akvarium

User image13.02.09
Innkjøpt i går, har dekorert med grus, skifer, en stor rot som jeg er noe usikker på hva heter og noen få planter. Ikke mulig å ta bilde nå for vannet er så grumsete. Masse bilder vil komme senere. Jeg har ikke kjøpt nye planter til dette karet, Jeg bare flyttet over noen fra 22 liter'n, og tok noen avleggere fra en plante jeg har der. Akvarieplanter kjøpt på dyrebutikk er vannvittig dyrt syns jeg, så jeg avventer litt med å sette inn flere planter. har jo bursdag i mars så man kan jo ønske seg gavekort på dyrebutikken.... Ellers har jeg tenkt å prøve å få kjøpt avleggere her på forumet men må nok vente til vinteren gir seg.

3.mars.2009
Fikk mose i posten i dag som jeg hadde bestil på eBay. Jeg finner den ikke i plantebasen her. Den heter Taxiphyllum sp. Spiky Moss.
Moseklumpen er så liten at det nesten er synd på den. Men den ser veldig fin ut, så jeg håper at den vokser og brer seg utover.

8.april.2009
Her skjer det stadig forandringer, kommer til å skrive i min personlige akvarietråd *Fiskegalskap* istedenfor å skrive her :o)
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: engelsk sjøsten
Lys: det originale som fulgte med akvariet (t5)
Filtrering: det originale som fulgte med akvariet
Bakgrunn: plakat....
Vannverdier: pH: 8   GH: 5   KH: 4
Temperatur: 25°C
Registrert: 13.02.2009 Sist endret: 03.08.2009
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Lillian Ulriksen
Lillian Ulriksen Dette blir fint Falney!

mvh
Kjetil Hagen
Kjetil Hagen Flott 180 L, jeg likte den måten du har plassert steinene
Andreas Søyland
Andreas Søyland Skikkelig fint akvarium.