Kuhlii

Bilde av akvarium
  • Et 30 liters Artsakvarium som er eid av Orre
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageNylig "rehabilitert". Lagt ned en del torv og røtter, skal flytte inn 12 kuhlii-åler ganske snart og forsøke å få til oppdrett på disse. Folk med erfaring på kuhlii-oppdrett må gjerne ytre sine erfaringer! =)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 20.11.2005 Sist endret: 22.07.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sondre
Sondre 0 Liten plass?
Blir det ikkje fryketelig liten plass på bunn her?
Jeg mener 12 kuhli?
Orre
Orre Det er mulig, de er ikke flyttet dit ennå, da jeg nå prøver å legge vannverdier og andre forhold til rette. For tiden går de 12 kuhlii i en 240-liter med mer enn nok plass...
chemistry girl
chemistry girl 0 Hmm
Skal bli spennende å se om du lykkes. Jeg har selv klart oppdrett på kuhli ål, selv om det ikke var planlagt fra min side. Jeg fant yngelen i pompa.... og der kosa de seg, trangt og mørk var det der. jeg hadde førs 4 kuhli ål, så renset jeg pompa og fant 6 kuhli ål. det var en opplevelse.
Orre
Orre Hei du, det tror jeg på. Har nå forsøkt i hele sommer, og gav opp det prosjektet nå i overigår. Grunnen er at jeg begynner å få til corydoras og venter på L46. Og så skal jeg prøve krystallreker og litt annet utover vinteren...
Haslana and fishes
Haslana and fishes 0 Hei!
Ikke det at jeg har så mye erfaring, men jeg vil anbefale deg å skaffe ett som heller har lavere høyde og større bunn!
Ettersom det er kuhlii-ål du prøver på vil jeg nokk si at de heller vill sette pris på et langt og "flatt" enn ett høyt og tynt!:)
mvh.
P.S: gleder meg til å se hvordan det går!;D
Orre
Orre Som sagt i tråden over, er Kuhlii-oppdrettet gitt opp, mens en del andre oppdrett går så det suser :-) Dette akvariet står for tiden tomt, men takk for tipset!
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap