abbor pytten ;)

Bilde av akvarium

User imagedette er hjemmet til to abbor. akvariet skal etterligne et lite norsk vann. jeg syns nærmiljøet og norske arter er fasinerende, så startet da med dette prosjektet, som jeg er veldig fornøyd med. alle artene oppi bortsett fra de to midterste plantene, er norske arter som jeg har hentet fra et tjern i skogen i nærheten der jeg bor. sanden og røttene er kjøpt da.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Sand
Lys: 2x T5 rør
Filtrering: eheim professionel 3e 2076
Bakgrunn: ingen
Vannverdier: pH: 6   GH: 3   KH: -
Temperatur: 20°C
Registrert: 04.06.2009 Sist endret: 27.01.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
akvafil
akvafil Har alltid hatt lyst på abbor i akvarie hjemme. Kult at du prøve dette. :)
Hvordan løser du problemet med høy temp i sommervarmen? I mine kar drar det seg lett mot 30 grader når det er varmt ute.. Er vel derfor jeg ikke holder abbor.. :)

Mvh Kim.
Jann-Christian Frisvold
Jann-Christian Frisvold jeg slenger oppi en pose med isbiter en gang om dagen, og lar den ligge der til kvelden :) karet holdt seg kaldt hele den varme helgen vi nettopp hadde :) tror nok det skal gå bra til sommeren og :) kan jo hende jeg må lage fler isbiter da men :) er egentlig ikke så mye jobb :) bruker kanskje et kvarter på det per dag :) men ellers så tåler abboren godt temperaturer oppunder 20 grader :) i tjernet jeg henta den ifra er det ofte varmt :)
Stianmannen
Stianmannen Fint kar ;) Hvordan slamsuger du sandbunnen? Kommer ikke all sanden opp?
Jann-Christian Frisvold
Jann-Christian Frisvold takk :) for å være helt ærlig så har jeg ikke trengt å slamsuge enda :p roter bare litt rundt i sanden med en pinne iblant, mer trenger jeg ikke :p
RunarH
RunarH Vakre fisker ^^

Hadde akkurat samme colaflaske som du har i akvariet mitt i begynnelsen :P
Arne Fredrik Adamsrød
Arne Fredrik Adamsrød 0 Elsker det!
Jeg tror nordmenn glemmer hvor fine og tøffe disse fiskene er. Vurderer selv og prøve når jeg ser hva du har fått til! Hva mater du dem med?
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap