20 Literen

Bilde av akvarium

  • Et 20 liters Rekeakvarium som er eid av VFO
  • Dette akvariet er med på 1 favorittliste!
User imageHentet hjem dette karet i dag(09.06.09)
Huser for tiden noen røde guppy. Skal prøve meg på selektiv oppdrett med denne fargesorten, siden alle sammen er lik i fargen. Eventuelle yngel med annen farge blir "luket" ut.

Fores med "Tetra Guppy" og Røde mygglarver

Juli:
Kirsebærrekene og sebraeplesneglene + sandsneglene fra 6 liter'n flyttet over hit. Guppyene yngler som besatt. Fått flere gule Guppyer, men har hatt noen frafall fra de orginale, aner ikke hvorfor. Vannverdiene er helt ok. Må kanskje skifte filter, til Fluval +2.

August:
Har bestemt meg for og bytte ut Guppyene med noe annet, så forslag ønskes. Rekene blir boende. Tynner ut javamosen en god del.

September:
Da flytter guppyene ut og til Fauske. Noen reker skal bo for seg selv + at karet skal snegleinfiseres igjen. Dvs, Jegersneglene skal ut!

Januar 10:
Kulefisken lever enda i beste vellgående, Tror jegerseglene har tatt kveld, om ikke kulefisken har tatt dem. Rekene formerer seg enda godt, så karet står uberørt for tiden. Kun foring og etterfylling av vann som skjer der.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Blandet grus
Lys: Arcadia Arcpod 11W
Filtrering: Fluval +1
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: 7.5   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 09.06.2009 Sist endret: 30.07.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Fiskefinn
Fiskefinn 0 innavl
Han største der er faren til alle i karet så det er fare for at det blir en del deformiteter og dårlig fisk.
VFO
VFO Hmm, såpass ja. Får skaffe flere i samme fargen for og vanne ut litt da:) Håper det går greit at jeg bruker bildet ditt?
Fiskefinn
Fiskefinn jada ikke noe problem:)
Chanell78
Chanell78 Har du fått deg et slikt fint 6 kant akvarium? Du ha pyntet det fint og ordnet det. Slikt vil jeg å ha. Jeg liker så godt de 6 kantete.

Hva skal du gjør med guppyene som ikke blir rød?
Selge eller gi de bort?

Jeg er intr i guppyer med fine farger, hvis du får av slike?

Hvor mange guppy kan du ha i 20 litern? ( voksn guppy)
VFO
VFO Japp, har nok det.
De som ikke blir røde eller gule blir nok solgt, tror jeg. Hva mener du med fine guppy? Alle har forskjellige meninger om hva som er fine guppy.
Chanell78
Chanell78 De som har grå kropp er ikke så fine.
Ikke de som har grå kropp med blå eller svart finne. Men mange andre fine farger på finner er fine selv om de har grå kropp. Er akkurat grå kropp med blå eller svart finner jeg ikke liker så godt.

Gjerne Annen farge på kroppen en grå. Gul kropp med fine farger på finner hørtes fint ut. Men sendt gjerne bilder når du får guppy du ikke vil ha, så kan jeg se om det er noen jeg vil ha.Hvor mange guppy kan du ha i dette akvariet ditt, voksen guppy?
MarenB
MarenB Jeg ser du ønsker forslag til fisk i karet? Hva med klovnkilli? Den ønsker jeg meg:)
VFO
VFO Tja, foreløpig huser karet x antall reker. Så vi får se etterhvert hva som kommer oppi. Klovnekilli er på ønskelisten så:)