15 Liter'n

Bilde av akvarium

  • Et 15 liters som er eid av VFO
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageAugust 09
Satte opp igjen 15 literen min, nå uten grus og pumpe. Kun med en drøss Sandsnegler, Javamose og Anubais avleggere. Skal ordnes opp med biltemasand, Fluval +1 pumpe, Akvastabil 25w varmekolbe og en Arcadia Arcpod 9w som lys. Skal huse overskuddsplanter og Neocaridina sp blue - Blå reker. Skal starte med omlag 30stk, da jeg har en bestilling på 50stk som er på tur i posten. De resterende 20 skal i 63 literen som står hos mamma.

Satte inn Fluval + 1 i dag, slik at det blir filtrering av vannet. Tok filtergørr og halve svampen fra et annet Fluval filter, samt en ny halv svamp. Satte inn 3 posthornsnegler, og en del avleggere.

Satte inn 3 store eplesnegler, i håp om sneglebabyer. Har iallefall 1 hanne.

Har skjært til en BTN Slimline bakgrunn til karet. Skal ikke silikoneres fast, men holdes på plass av stein og sand. Tok ut igjen eplesneglene og satte dem i 120 literen. Skal heller vente til jeg vet at jeg har en av hvert kjønn, som er kjønnsmodne.

Har hatt i Biltema blåsesand i karet nå, samt 3 kalksteiner. De blå rekene skal snart flytte inn.

September 09
Har iallefall èn hun reke av de blå rekene, så ei i dag som var full av rogn! Så også en liten arme av posthornsnegler, så de kommer seg de også:) Cabombaen strekker seg godt nå.

Tømt!
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Biltema blåsesand
Lys: Halogen 25W
Filtrering: Fluval +1
Bakgrunn: BTN "Slimline" gneiss
Vannverdier: pH: 7.5   GH: 5   KH: 6
Temperatur: 27°C
Registrert: 09.08.2009 Sist endret: 30.07.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.