Atle's akvarie

Bilde av akvarium

User imageEt akvarie som er fylt opp med maller noen platyer og tetra. Liker akvarier der det er ro og fred. Mer info kommer + bilder.
Guppyene i dette karet er stort sett bare hanner, de blir skilt ettervert som de vokser opp.

--Har også en del CORYDORAS AENEUS ALBINO (Albino panseremalle)

------------Flere bilder kommer------------

April 2006---To kamerater var innom og hentet det meste av guppyene, så nå har jeg ikke flere av dem. Ancitrusene produserer som bare juling for tiden, det svømmer en hel hær av småttiser over alt. Platyene har også kommet med avkom, små flotte fisker som svømmer mellom plantene.

Mai 2006---Den ene Gibbicepsen er dessverre ikke lenger i live, fant den fastklemt under en rot, hvordan den har klart det vet jeg ikke :-(... Har senket temperaturen til 24 grader.

August 2006---Den ene seilfinnemollyen var borte vekk etter ferien (vurderer her å gå til innkjøp av en ny dame til gubben som er igjen), ellers er det ikke noe særlig nytt. Det er kommet noen nye platyer + noen Cory. similis. Ancistrus (Ancistrus sp. ´oppdrettvariant´) har også kommet med en god del barn.

Oktober 2006---Kjøpte meg noen Gastromyzon borneensis, bare måtte ha dem. den siste seilfinne mollyen døde for meg, så jeg kjøper ikke noen nye der. I akvariet begynner det å bli litt for mange fisk, så jeg får begynne å tenke på å få istand 375 literen.

Mai 2007--- CORYDORAS AENEUS ALBINO (Albino panseremalle) har lagt egg flere ganger etter at jeg fjernet gibbyèn, men eggene har jeg ikke klart å få til, så jeg har bare latt eggene være i karet. Gjorde reint det ene utvendige filteret for tre uker siden, å hva fant jeg, jo 21 stk små albinoer som svømte rundt i badekaret mitt, fikk tak på dem og puttet dem i karet. Her om dagen tok jeg den andre pumpen, og der og fant jeg 20 stk små albinoer som svømte rundt, så nå er karet overfylt med Coryer. Dette må jeg bare si er utrolig gøyt.

August 2007---Har endelig fått i gang 375 literen, fikk ikke lov av fruen i huset å ha 250 literen i andre etg., så den er nå tømt og plassert i garasjen. Får se om den kommer opp igjen. Flyttingen gikk veldig bra og både fruen og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Mangler fremdeles en ny lampe til karet, men det kommer vel om ikke så lenge. ------Flere bilder kommer-----

April 2008---Fått meg en ny pumpe (FX5) som jeg er kjempefornøyd med. Har også skaffet meg noen indiske klorreker som har klart og holde pestsneglene unna, de har og ynglet litt. Lyset til karet har jeg også skaffet men der må jeg skifte ut noen lysrør, jeg bruker bare to i dag. Ellers yngler fiskene som bare juling, så jeg må kvitte meg med en del etter vert eller så må jeg skaffe meg et større kar. Får se hva jeg gjør.

Oktober 2008--Store deler av Ancitrusene døde i løpet av sommeren, sitter igjen med 1. Dette var veldig trist men slikt skjer. Det var nok temperaturen som tok knekken på dem, den var oppe i 34 grader. Har også vert plaget av en del alger i det siste, prøver å ta knekken på det. Ellers går det veldig bra nå.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand 08-1,2
Lys: 4*T8 heldekkende armatur
Filtrering: Fluval 404 + FX5
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.01.2006 Sist endret: 23.10.2008
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Kleis :D
Kleis :D 0 Ancistrus yngel??
Hva er det du gjør med ancistrus yngelen?? Lar du den bare være i karret eller selger/gir du bort den??
Atletico
Atletico Jeg lar den være i akvariet sammen med de andre fiskene.