Juwel Rio

Bilde av akvarium

User imageMitt fyrste akvarie. Plantane er kjøpt utan å ane kva dei er fordi eg ikkje rakk å lese meg opp på dei (kom løpande inn i dyrebutikken litt før dei stengte med bilen full av akvarie, fisk i posar osv.). Dette må eg ta igjen etterkvart. Har gjort det enkelt og hovedsakleg brukt opp igjen det eg fekk med akvariet. Kun skifta plantane fordi dei plantane eg fekk med var begynnt å bli litt stygge, og lagt i litt ny sand i front. Vatnet er grumsete av vanbyttet og kjemikalier, vil nok gå seg til etter nokre dagar, håpar eg.

Oppdatering:
Har skifta ut det meste i akvariet no og "starta det på ny" etter omfattande utrensking av innvendig filter og pålimt bakgrunn.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: Heildekkande armatur med T5 lysrør, 2x 45W.
Filtrering: Tetratec 1200
Bakgrunn: Pålimt plakat bak akvariet
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 20.09.2009 Sist endret: 26.12.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
sessan
sessan Hei. Bare lurer, er det satt sammen to ulike bakgrunner i dette karet? For det ser på bildene ut som om de er av ulik farge og ikke hører sammen.

:-) Har samme slags selv, men den er lik i fargen på begge delene
Anka78
Anka78 Ja, var ein mørk og ein lys bakgrunn i akvariet når eg kjøpte det. No har eg fjerna bakgrunnen og har inntil vidare kun fotobakgrunn hengande bak akvariet. Men stemmer at det er to ulike bakgrunnar på dei fyrste bileta.