120-liter

Bilde av akvarium

Sliter med mye alger, både penselalger og trådalger. NO3 og PO4 er helt ok, mistenker veldig mye lys.

Har flyttet alle asiatene til en ny 180 L. Karet skulle egentlig selges, men da vi tok ut interiøret oppdaget vi masse ancistrus-yngel, så vi lot karet være halvfullt, satte inn en liten innvendig pumpe og lot det være igjen en liten rot og en del planter. Etter et par dager oppdaget vi at sebrafiskene hadde lagt egg før de flyttet, så nå har vi oppvekstkar for ancistrus og sebrafisk.

Oppdatering: Har solgt sebrafiskene og ancistrusene. Noen agazissier ble foret opp en periode, men nå er det fullt av scalare-yngel. Disse er til salgs.

Oppdatering: Etter at de siste scalarene flyttet ut i sommer stod karet tomt. Så fikk vi et par pent brukte blå guramier som bodde der midlertidig mens guttungens nye akvarium var under innkjøring. De fant øyeblikkelig ut at de skylle legge egg, så etter 4 dager hadde vi fritttsvømmende yngel. Mamma flyttet raskt fra hissig pappa, og etter en stund var de på plass der de skulle være. Nå er det ca 25 unge blåguramier her.

Oppdatering: Ancistrus-yngel under oppforing igjen, sammen med noen perlegurami fra sist møte i akvarieklubben. Det blir visst varierende innhold her framover også.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: sand, mest lys med litt mørk innblandet
Lys: T5 2x 28w i hjemmelaget lystopp
Filtrering: Eheim innvendig biopower 260
Bakgrunn: folie m/ olje
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 3   KH: 1
Temperatur: 26°C
Registrert: 28.12.2009 Sist endret: 18.03.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Janne L.R
Reklame for plussmedlemskap