135 Liter

Bilde av akvarium

09/01-10
Nyinnkjøpt brukt. Starter på scratch i dag.. vann og filterbguffe fra 54liter'n
tar ut bunnlag og bakgrunn

14/01-10
Har nå hatt i biltemasand, og noen få planter... For et par dager siden hadde jeg oppi en fantomtetra, og den ser ut til å trives godt, så i går hadde jeg oppi to stk siamesiske algespisere.. de ser også ut til å trives godt...

16/01-10
hadde oppi ytterligere noen fisk.. Flytte en guppyhann fra 54 lier'n og kjøpte to hunner. to stk scalarer og 7 stk sebrafisk..

kjøpte en ancistrus hunn og to yngel. Flyttet hannen fra 54 liter'n over hit

08/02-10
Som nå har blitt til 5 stk sebrafisk. jeg har også flyttet fantomtetraen tilbake til "vennene sine" i 54 liter'n

20/1-10
To nye fisk. Perlegurami denne gangen. Ser umiddlebart litt sky ut, men vi får håpe de blir mer sosiale etterhvert. Hadde egentlig ikke tenkt å kjøpe fisk akkurat nå, men kunne ikke la vær når minstemann på 4 stod mitt på gulvet i butikken og proklamerte at han skulle ha "gurami med prikker"
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltema sand
Lys: 1xt8 30 w
Filtrering: innvendig Juwel 400 l/t
Bakgrunn: juwel
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: -
Temperatur: 24°C
Registrert: 09.01.2010 Sist endret: 21.02.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Gard Schulhus
Gard Schulhus 0 [B]Flott akvarie.[/B]
Har vært på utkikk etter en slik rot en stund nå. Vet du hvor en kan få kjøpt slike.
Kjøpte sel nylig sand på biltema. Holdt på å ta blåsesand.......... takk og lov aat jeg spurte. Det var visst ny type blåsesand som inneholdt kjemikalier som gjorde det upassende til akvarie. Måtte velge en annen sand der som var likk for finkornet for min smak ca 0,3 til 0,7mm.
msb70
msb70 0 Takk Takk
Takker for hyggelig tilbakemelding. Rota kjøpte jeg hos aquamanias for en tid tilbake. Jeg var innom å plukket ut denne rota, men de hadde mange fler å velge i... Jeg vet ikke hvordan lagerstatus er nå, ,men sjekk

marius
Tove H
Tove H Dette var veldig pent, og rota var flott. Hvordan går det med scalare og perlegurami i samme akvariet? Jeg har scalare, og har lyst på perlegurami, men vet ikke om de kan gå sammen. Scalare er ikke akkurat den enkleste fisken å finne samboere til.
msb70
msb70 Jeg har ingen problemer med Perlagurami og scalare sammen. Det ser ut som om konfliktnivået guramiene imellom er mye større... Jeg har bare en hunn og en hann, så det kan være derfor (jeg tror jeg skal skaffe meg en hunn til for å fordele maset fra hannen.).

Det kan også tenkes at det blir "værre" etterhvert som scalarene blir større. de er nemlig ganske små nå.. men jeg håper på det beste...

Takk for hyggelig tilbakemelding...