120litern


helt nyoppsatt med innkjørt pumpe.

akvariet er "delt i 2" med skifterstein som skiller mellom helt fin og litt grovere sand, gir en veldig pen effekt, samtidig som det ble masse skjulesteder for coryene. har også 3 røtter som er bygget sånn at det er mulig for fiskene og svømme under om de vil. akvariet ser helt klart best ut ovenfra, da bordet er ganske lavt og har ikke heldekkende armatur... så det var da også vinkelen det ble dekorert etter. hehe

23.02.10
Var så heldig å fikk takk i VF Corydoras arcuatus, kjempe spennende!
ble 6 stk denne gang, men ser ikke bort ifra at gruppen blir større om de fortsatt har de inne om ett par uker.

planen videre er å utvide stimen med Kardinaler en god del, 20-25 stk tenker jeg., så vil yngelen til Egyptisk munnruger havne hit når de er svømmedyktige. platyene skal få evig ferietur til min brors akvarie når det er ferdig innkjørt.

18.03.10
Da er platyene vekke, og mange nye planter har fått byggetilatelse. inkludert 2 tropiske vannliljer som jeg ikke finner i basen :P tror de blir veldig pene når de begynner å blomstre!

29.07.10
Står litt stille nedi her., begynner å planlegge omgjøring nå som fiskebestanden er såppas lav. En omplassert Betta har fått oppholdstilatelse foreløpig mens den venter på ny eier.

27.08.10
Endelig fått inn en gruppe spennende maller her. 5stk L129 voksne individer har flyttet inn, og som jeg selvfølgelig håper vil gi meg masse vakre bebisser etter hvert.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: 50-50 fin rådasand og biltema-sand
Lys:
Filtrering: eheim pro3 250
Bakgrunn: malt svart
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 23.02.2010 Sist endret: 27.08.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.