Hailea no.1

Bilde av akvarium

User imageAncistrus har gravd seg inn under rota jeg har satt på høykant, og er fornøyd bare forkroppen kommer inn.
15.07.10
Flyttet til benken med de 2 andre karene av samme type. Ominredet litt siden det måtte tømmes alikevel. Vasket grusen og klemte ut noe filtergørr pga lav sirkulasjon. Overførte ca 30l vann via vannkanne og plastkaret fiskene bodde i under flyttinga.
Har satt inn en liten kunstig hule til, og det ser ut til at ancistrusen liker denne og selv om den egentlig ikke får plass. Hadde håpet at ciklidene skulle få denne. Har også satt inn en javabregne på en liten rot.
Har også laget en hule av steiner jeg fant nede ved Glomma.
Det tok et par uker før ciklidene følte seg trygge nok til å vise seg noe særlig. Nå står de i kø for å få mat, og tar også gjerne malletabletten (JBL) når ikke ancistrusen har lagt seg over den.
08.08.10 Satt inn Tetratec EX600 i dette karet også. Det originale filteret skal vel få lov å sitte der en måneds tid, så får vi se om det utvendige er innkjørt. Har strupet ned det nye litt så fiskene får vent seg til mere strøm i vannet.
19.08.12 Karet tømmes for å settes vekk. Bioballene fra filteret lander i FX5 i 660l. Dit flytter også mollyene og gøldebåndstetraene. Ancistrus flytter til 720l. Der er en han og en hun fra før.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Elvegrus
Lys: 1x24w 2G11 6500k
Filtrering: Tetratec EX600
Bakgrunn: Utvendig folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 29.03.2010 Sist endret: 02.11.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap