Spronheims Rike.

Bilde av akvarium

User image15.01.10:
Oppstart. Fikk stå i fire uker, null nitritt i denne perioden. Fylte opp karet med biltemasand, og to sverdplanter flyttet inn. De to sverdplantene ble fort 3, og nå 4, så bak i karet danner de en tett fin jungel med masse gjemmesteder. Karet rommet også to store steiner og en rot.

12.02.10
4 Platy og 4 Skjørtetetra flyttet over fra gamlekaret. Grunnen til at begge er svært få i antall er fordi dette engang har vært stimer der flertallet forsvant under sykdom og nitritt.

14.02.10
6 Corydoras Aeneus flytter inn. 2 fra samme kar som Platyene og Skjørtetetraene. 6 Corydoras trilineatus flyttet også inn.

27.03.10
15 Glødebåndstetra flyttet omsider inn, og nå ble karet ansett som fult.

05.04.10
Noen lugubre bakterier eller noe har tydeligvis fulgt med fra butikken og det var frafall i fisk. Fant ikke ut hvorfor mange tok dagen, men medisinerte karet og alt ser ut til å være bra igjen. 4 glødebåndstetra, 4 Corydoras Aeneus og 1 Corydoras trilineatus tok dagen.

31.05.10
En del fisk har flyttet inn og ut siden den gang, flere planter har også flyttet inn. Men det som nå har blitt karets hovedfisk er 3 Betta Splendens. Hannen Sponheim og hans to fruer Edwin(trodde det var en gutt i starten) og Belle. Ancistrusen bor der midlertidig før den skal tilbake til eieren som har hatt noe trøbbel med karet sitt. Knurremallen skal senere flyttes over i større kar.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn: Sort papp
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 31.05.2010 Sist endret: 31.05.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.