Mitt første akvarium

Bilde av akvarium

User imagedette er mitt første akvarium! det er et juwel rio 125 beech. er veldig fornøyd!Selve karret er helglass.Bordet det står på er bjørkefarget,det samme er toppen av karret.Jeg kjøpte akvariet brukt.annonsen fant jeg på nettakvariet.no.

Med fulgte det:

-tetratec varmekolbe
-komplett Eheim utvendig filterpumpe
-to lysarmatur:ett T5 og ett T8
-bakrunn
-bord
-en pose stiklinger av planten "green"

har tenkt til at jeg skal ha levendefødere som platyer og guppyer i.men også perleguramier og ancistrus.dette skal bli ett plantekarr etterhvert,ettersom jeg kjøper planter :p.jeg fikk vann av naboen siden han skal slutte med ferskvannsakvarium,og skal satse på saltvannn istedenfor.så fikk jeg fiskene hans.pså dagen etter jeg fikk akvariet,var det fisk og planter i.

disse fiskene fikk jeg med fra naboen:

3 stk gullfisk
2 stk  flekket pansermalle
2stk rosentetra
1stk ensom sebrafisk )=

Etter noen uker kjøpte jeg 5 sebrafisk til,satte inn en plante til og kjøpte en ancistrus(må si den er veeeldig efektiv)og en rot den kunne gnage på...

ETTER NOEN MÅNDER:

har enda ikke skaffet meg guppyer,men har veldig lyst på!!Men derimot har jeg skaffet meg 6 platyer;de er rødoransje men mørkebrune finner og en mørkebrun prikk rett over munnen.

Det eneste jeg har problemer med er designet i karet.Nå er det kun noen små spinkle stilker av non planter og en stor stein oppi der.Skal kjøpe flere planter, røtter og fargerike fisk (guppy)i tillegg til litt skifer eller annen stien til å ha på bunnen (hvis du har "norges akvarie og hagedan leksikon"kan du slå opp på "leksikon over ferskvannsfisk" på første side der, rett før de begynner å fortelle om fiskene er det et bilde som jeg henter insprasjon fra.)
ellers har jeg tenkt meg litt javamose så jeg har en  sjanse for å få meg noen yngel som overlever.

NYTTÅRSAFTEN 2O1O
 
i dag har jeg ommøblert karret så det blir litt mer `guppy vennlig`` er veldig fornøyd med resultatet (se bilder)For en liten stund siden skaffet jeg meg 15 guppyer,veldig flotte guppyer!.har dessverre mistet en hunn.Den klarte jeg å få med i heverten når jeg byttet vann.jeg  hadde den oppi karret igjen men den støo dessverre ikke til å redde.det så ut som jeg hadde brekt ryggen dens... 
Kristine
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: engelsk elvegrus
Lys: To t5 lysrør
Filtrering: stort eheim utvendig filter (ment til et 200l )
Bakgrunn: Planter og stein
Vannverdier: pH: 7   GH: 8   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 17.08.2010 Sist endret: 31.12.2010
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.