Solgt

Bilde av akvarium

User image1:11:2012: Endetarmsorm i karet, har ikke sett den direkte i dette karet men vet at den er der da ormen smitter kjempelett. Sera Nematol er ankommet og medisinering starter i kveld. Dette vil ta livet av alle rekene. I går tok jeg ut all sanda, ny sand skal inn etter medisinering. Alle mine corydoras adolfoi er døde. Alle røtter og lekshuler er tatt ut og desinfisert, plantene dupper i overflata. Fisk: 3 indianergoby, 3 ancistrus, blåreker, 5 SAE og 5++ guppy.

11:1:2013: Karret har i lengre tid vært i sykdomsmodus; levnet uten sand, uten røtter og med alle plantene i vannskorpa. Etter 240litern ble lekk flyttet alle fiskene der over hit. I går fyllte jeg ciklidesand i karret, snart blir det ny innredning.

18:02:2013: Det er over 4 måneder siden jeg medisinerte mot endetarmsormen, og jeg har ikke observert tilbakeslag. For ca. en måned siden fikk karret ny innredning, og den 14. mars flyttet 4 Betta Imbellis inn. Det ser ut som de har begynnt å ta seg tilrette, dog misliker de nok litt strømmen i vannet. Det skal det bli en ordning på, planen er å få til en stille sone i høyre hjørne.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Hvit ciklidesand
Lys: Heldekkende armatur med to lysrør
Filtrering: Tetratec EX 600, Eheim P. 2224, Eheim P. 2228
Bakgrunn: Ytre filmbakgrunn av bergvegg
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 17.08.2010 Sist endret: 16.09.2015
Mine andre akvarier
  Kommentarer
R1ate
R1ate kor e det blidd av dine Neolamprologus ??
Vannsti
Vannsti De døde plutselig. Alle sammen. Savner dem masse! =(
Jeg har noen nitritt-teorier som innebærer ekskrementer fra ancistrus i skjellene...
Nå har jeg ingen fisk fra Tanganyika, men dette karet her er fullt av Malawi.
R1ate
R1ate vilt...! kossen gikk det eller går det å ha dem ilag me andre sånne andre fiska? dem spis væll opp ungan demmes. Har du sneglehus å selge ? :P bynne å få en stor gjeng no...trur det snart e 50 stk :)
Vannsti
Vannsti Kan vel konkludere med at det ikke var en god ide.. =P
Har masse sneglehus, vurderer om jeg skal selge dem eller vente og se om jeg ikke prøver meg på sneglehuslekere igjen.. =P