Juwel 63l

Bilde av akvarium

User imageslik er det nå,  har nettop begynt så tar gjerne imot tips!! ;)
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: grus
Lys: et lysrør
Filtrering: Fluwal 3pluss
Bakgrunn: en billig liten, skal vekk!
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 02.01.2011 Sist endret: 12.04.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Margareth
Margareth Heisan!!
Gratulerer med nytt kar :-))
Her kommer noen tips !
Jeg ser at du har 2 scalarer i karet ditt. Disse blir veldig store og trenger mye mye mer plass en 63 liter. Jeg ville foreslå at du enten bytter disse, eller får det et større kar.
Du har en indisk glassmalle. Disse trives bests i stim på minst 5 individer. Kanskje bytte de to scalarene i flere glassmaller? :-)

Har du kjørt inn karet ditt før du hadde fiskene i karet ditt? Det tar nemlig 4-6 uker før filteret er innkjørt, og er dette ikke gjort, vil du kanskje/mest sansynlig slite med nitritt om ikke så lenge.
Jeg vil anbefale deg å ta 20 % vannbytte annen hver dag fremover til det er helt innkjørt. :-)

Masse å lære innen akvarieverden. Jeg er selv nybegynner :-))

Lykke til!!!!!!
Margareth
Margareth Ps... en tilleggskommentar :-)

Så du skrev at du skulle få tak i flere tigerbarber... Jeg synes du allerede har mer enn nok fisk i din 63 liter, så kanskje du heller skulle bytte inn tigerbarben din ? Det er en forholdsvis aggressiv fisk i forhold til guppy og glassmaller.
Har du for mange fisk i et lite kar vil du mest sannsynelig få store problemer med vannverdier om litt, og fisken vil heller ikke trives hvis det er for trangt om plassen :-)
John Hobberstad
John Hobberstad 0 Hei
akvariet er kjørt in og det med glass mallen, jo nå skal du høre, jeg gjikk til dyrebutikken og skulle kjøpe fisk jo fant mange rare som jeg ville ha og så la jeg merke til glassmallen, jeg var nysjerig og spurde om det var stimfisk.... så svarde ho i butikken: Nei det går bra med bare 1... så kom jeg hjem og sjekket opp litt på nettet der fant jeg ut at det var stimfisk. dette skjedde i flekkefjord så når jeg kom hjem fra hytta var det litt sent... men igjen skal nok få flere og takk for tipset om scalarene, di hadde jeg nok ikkje bytta vist du ikkje hadde sakt noge XD Tusen Takk for hjelpen, syns slike som deg som hjelper andre selv om en ikke må er ganske kule....
John Hobberstad
John Hobberstad 0 flott...
skal nok gjøre det ja. det er så dumt når di i butikken ikkje kan noge om fisk! men nybegyner trenger tid på å lære ;)