Juwel Rio240

Bilde av akvarium

Kjæresten som har kjøpt akvariumet :)
Her var tanken at Blå Acara skulle bli hovedfisk med tiden, men så var vi så uheldige å få med oss feil fisk hjem fra dyrebutikken... Så nå ser det ut til at det blir en ciklidetype av noe slag.

Karet er innredet ganske enkelt med to store sverdplanter, og et brukkent skip midt i karet. Vi har litt problemer med pumpa som fulgte med karet, så vi bruker en erstatningspumpe som en midlertidig løsning. Siden kjæresten ikke har noe erfaring med fisk fra tidligere har vi valgt å la det gå guppy og kampfisker oppi der som startfisk, da disse er enkle å holde.

16.Feb.2011
Solgte unna alle de 20 kobbertetaene, og kjøpte inn 3 Praktbotiaer istedenfor.  Riktig fine er de, selv om de er ganske små ennå. 

06.Mars.2011
Ene Praktbotiaen klarte seg ikke, så vi kjøpte 5 Pakistanbotiaer som selskap til Praktbotiaene. Var i Sverige og kjøpte 3 nøkkelhullciklider. Har valgt å la den noe defekte pumpa bare gå, siden karet nå står i stua, og ikke på soverommet. Kjøpte en ny Ancistrus sp. oppdrettsvariant hann, men flotte barter!

15.Mai.2011
Karet er kraftimg renovert med nye planter og litt nye fisker. Skipet har også fått bytte plass. Kapfisken Kaizer har blitt satt i egen beholder til finnene har fått vokse ut igjen. Bilder kommer!

18.Juli.2011
Skipet er tatt ut og erstattet med et lass av sten. Og dette er vi svært fornøyde med! Botiaene er flyttet midlertidig  pga Ancistrus egg. Sliter veldig med trådalger, så vi har kjøpt inn en liten gjeng SAE.
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat: Lys sand
Lys: Lysrør + Spot.Moonlight
Filtrering: Innebygget juwel-pumpe + AmTop 3335
Bakgrunn: Innebygget bakgrunn
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 07.01.2011 Sist endret: 18.04.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Emil E
Emil E Fine Guppy!