Fiskeverden

Bilde av akvarium

User image Jeg og Nettan 70 deler akvarium sammen.

I dag (21.01.11) har vi hatt en opprydding i akvariet. Fjernet en del gamle planter og andre ting. Og har anskaffet oss nye planter og flere fisker.

Det har blitt også lagt Dekoline Lotus 5 (små grovsand) i bunn sammen med gamle lys grovsanden. Og det er blitt også lagt til en lavastein under treroten vår, for at det skal være muligheter for at fiskene skal få svømmeplass ved sanden også. Har bestilt ny pumpe og oksygenvulkan (skal rette til det riktig navnet når vi får det). Da blir det lagt ut flere bilder.

Det siste bildet er kun sneglehus og skjell. Som har blitt kokt før dem ble lagt oppi.

I går (09.02.11) fikk vi mye fint til akvariumet. Så vi har lagt in flere røtter, et nytt slott og litt mere pynt.

Og vi har også puttet inn et skilt der det står "No fishing". Pga av at det har vært en del som har sagt at de skal ta med fiskestanga neste gang de kommer, hehe.

- Etter en kamp mot hvitprikksyken og mistet en del fisk. Måtte vi fått tak i nye.
- Og vi har oppdaget at den vi mente var en gullfisk var en Koi, så den er der midlertidlig til vi får tak i større kar.

I går (19.03.11) var vi en fin tur til Steinkjær og kjøpte 5 stk Leopard Danio, 2 stk  Cory og en praktbotia. Men fra morgen av så begynner jeg på å bygge en ny bakrunn. Og under oppbygingen blir det skrevet litt og litt om prosjekte til det blir ferdig.

I dag (25.05.11) har endelig blitt ferdig etter en noe oppusing med ny bakgrunn. Så i morgen blir det innflytting av fiskene. Jeg har hatt alle fiskene i en veldig liten balje i mellomtiden. Så jeg er litt spent om våres små barn blir fornøyd.

Bakgrunnen er ikke ubehandlet isopor. Det er malt i lys farge. Slik at den ser ut som ubehandlet isopor

I dag (03.08.11) Ja da har jeg hatt en liten opptelling av fisk og planter i karet. Det var et sørgelig syn ang. plante. Null planter igjen og en haug av fisker. 
- Og det har flyttet inn en Koi på oppfóring. Og den blir kalt for banditen pga to svarte sirkler rundt øyne og en svart strekk over nesedelen

I dag (20.08.11) flyttet vår kjære Franko fra oss, men han har fått et middletidig hjem hos Namsos Zoo. Det er sørgelig, men det var det beste for han. Det har da flyttet in to søte små Delfinchiklider og en pleco inn i karret.

Ja, i dag (12.09.11) fikk vi oppgaven til å sitte fiskevakt for 3 stk Syndontis, mer vet vi ikke om rasen. Eneste jeg vet at de har pigger på finnene. for jeg stakk meg på en av dem. Og det har flyttet inn 3 stk slørhaler, 3 stk norsk flaggtetra og 1 stk cherrybarbe.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: 2 stk dag lys og 1 nattlys
Filtrering: Bodyguard AP800F, Liquid Filter
Bakgrunn: Selvlaget bakgrunn av isopor
Vannverdier: pH: 7   GH: 8   KH: 6
Temperatur: 24°C
Registrert: 20.01.2011 Sist endret: 12.09.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.