Under vann på askøy=)


User imageHar nettopp fått 450 l kar i stuen, og har brukt noen uker på å få alt på stell. Nå er heldigvis alle testene fine og viser gode verdier!
I speaking moment har vi 1 elefantfisk, 3 cory sterbai, 5 corbitis botia, 7 gurami ( blå/bånd), 3 platy, 2 gullfisk, 1 30 cm lang gibbiceps, 3 små gibbiser, 1 leopard malle, 2 ancistrus. Kommer snart 5 elefantfisker til!

Og nå lurer du vel på hvorfor i all verden jeg har gullfisk oppi.....=)
Disse to er opphavet til litersyken her i huset. Vi (dvs ungene)startet med disse to og en gullfiskbolle- forferdelig sak ser vi nå i ettertid!!!  Vel det gikk ikke lenge før vi oppgraderte og heller ikke før vi oppgraderte til der vi er i dag- 450 l juwel vision.
Når sant skal sies, har jeg over hodet ikke lyst å ha gulfiskene lenger, de spiser opp alt av planter og roter noe hemskt- prøver å godsnakke med ungene om å omplassere de, har per dags dato ikke lykkes!!!! Ny dag- nye muligheter er mottoet frem til de er vekk!=)

Teknisk informasjon
Status:
Substrat: sand
Lys: 4 x t5 armatur
Filtrering: utvendig fluval 405
Bakgrunn: hvit
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 8   KH: -
Temperatur: 28°C
Registrert: 07.02.2011 Sist endret: 07.02.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
RobinL
RobinL Når kommer det bilder ut? :)
Karianne Bruland
Karianne Bruland Jøss- hadde helt glemt medlemsforbund her inne! ;) 450 er long gone- ble byttet ut med et 720 wromak hw he- ble litersyken her og gitt! I tillegg har det kommet en hagedam på ca 7000 liter med koi og gullfisk i! :) Skal finne bilder å legge til! :)
RobinL
RobinL Kult :)

Haha, ser jeg gikk på en blemme her, så kun datoen sist akvariet var oppdatert, sjekket ikke årstall, så trodde det var ganske nytt