Kulefiskene

Bilde av akvarium

 Et kar vi hadde da vi var ganske ferske akvarister. Tre kulefisker gikk sammen med noen algespisere og noen få guppier. Kulene var fantastiske! Dette er vel de fiskene jeg har savnet mest i etterkant!
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.04.2006 Sist endret: 12.07.2015
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Bichirmon
Bichirmon Du er visst en fan av C.Asellus. Selv så har jeg disse kule fiskene. Haret problem med dem da. Når jeg gir dem snegler gir de på en måte opp når de ikke får tak i sneglen med en gang. Har massevis av store posthornsnegler i karet som formerer seg som bare det. Vurderer å kjøpe 2-3 stykker til av disse fiskene :)
Holger Lockertsen
Holger Lockertsen Men kjære Else Therese! Det er jo dritfine bilder av kulene! Du må laste dei opp på profilen i fiskebasen med ein gong! :)
Else Therese Sirevåg
Else Therese Sirevåg Takk, takk! Da skal jeg gjøre det. :)
Jeg har ikke vært så aktiv her i det siste, og desverre døde disse kulene etter at vi kom hjem fra ferie i høst.. Vi hadde en fiskepasser som selv er akvarist, og jeg kan ikke forstå hva som var i veien med dem, men de blei tynne og mistet matlysten, så døde de en etter en.. :(
Bichirmon
Bichirmon hvor kjøpte du disse? fikk lyst å ha mer i karet..
Jonask
Jonask Herregud, bilde av Kule7 er det søteste jeg har sett!! Du må sende det inn til fotokonkurransen, har aldri sett noe så skjønt! :-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Rita Aspevik
Reklame for plussmedlemskap