28 liter med planter

Bilde av akvarium

28 l akvarie med svart grus og forstenet tre. Newjet sirkulasjonspumpe . 2 stk 11w Aquarium systems kompaktlysrør. Diy co2.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 07.04.2006 Sist endret: 16.10.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
ja
ja Kommer nok til og bli flott kjetil :) kanskje vurdere HC isteden for glosso?
Kjetil L
Kjetil L Enig. Må få tak i ny først. Har tatt livet av den jeg hadde. Jeg synes den er vrien å få til, fikk den ikke til i noen av i de andre karene mine. Løsner veldig lett fra bunnen. Her er grusen finere og fiskene knøttsmå, så kanskje den vil her. Jeg så Oliver knott anbefalte å plante den med noe av steinullen på.
HC = Hemianthus callitrichoides "Cuba"
[URL=<a href="http://www.akvaforum.no/plante.cfm?id=1140&tab=1][/URL]" target="_blank">http://www.akvaforum.no/plante.cfm?id=1140&tab=1][/URL]</a>
TSim76
TSim76 Stilig kar du hadde fått til. Hvor fikk du kjøpt de derre lampene? Har du noen link til nettbutikker som selger dem?
Kjetil L
Kjetil L Pærene og den svarte grusen er kjøpt på akvariemagasinet på Økern i Oslo. Visilux står det på esken. De er på 4300k. vanlig 2 pin. Gir veldig pent lys. Det er ikke dekkglast på karet. Det innholder bare noen Ancistrusyngel foreløpig. Utfordringen blir å holde dette algefritt. Det er litt i minste laget for å holde sae i. Hvis jeg ikke finner noen knøttsmå :-) Jeg hadde de samme lampene over et 19l kar med javamose, det ble litt i meste laget i lengden, og jeg fikk for mye fuzzalger.
Terapitanktenker
Terapitanktenker Nydeligste 28-literen jeg har sett på en god stund... Hva er de herlige plantene du har kledd bunnen med?
Kjetil L
Kjetil L Takker. Den med oksygenboblene er gaffelmose, ricca, surret på steiner med sene. Ricciaen lager masse oksygenbobler, og de blir hengende på tuppene av planten så det blir et teppe av bobler. Dette karet skal tas ned nå. Klarer ikke å bli kvitt Utricularia gibba' en som er i det. Vet ikke helt om det kommer opp igjen, eller om det blir erstattet med ett med mer ordentlig størrelse.
ja
ja Oppdatering?
Kjetil L
Kjetil L Det er desverre tatt ned. Jeg hadde et problem med Utricularia Gibba i det som jeg ikke fikk vekk. Denne planten er nesten håpløs å få ut. Lange tynne tråder som som fitrer seg inn i alt annet og som bare går i to biter hvis man prøver å plukke det ut. vokser styggfort. Væste pestplante jeg har vært borti.
Ssffb
Ssffb Utrolig pent! :)
MittLilleDrivhus
MittLilleDrivhus Så frodig å grønt! Kjempe fint ;) :D
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Mette F