Sandstranden

Bilde av akvarium

54-liter med finkornet rådasand. Her bor det platy av ulik farge og en liten kardinalstim. To amanoreker står for rengjøringen.

Startet opp i april 2006.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Rådasand
Lys: 1 stk daylight 15W T8-rør
Filtrering: Innvendig Eheim
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 27.04.2006 Sist endret: 03.11.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ovis
Ovis 0 Nydelig!
Kan ikke gjøres bedre på et tidlig stadium:)
Ovis
Ovis 0 Ehhh,
Hadde kanskje prøvd å skjule pumpen litt bedre:) (bare pirking, hehe)
Gakk-gakk
Gakk-gakk Som sagt, så er ikke beplantningen ferdig enda. Kommer til å plante noe høyt til høyre for rota sånn at pumpen skjules. Dessuten vokser det jo til etter hvert :-)
Tove H
Tove H Pent, lite akvarium. Hvordan ser det ut nå? Legger du ut flere bilder?
Gakk-gakk
Gakk-gakk Takk takk, akvariet ser annerledes ut nå, det eneste som er uforandret er plasseringen av rota. Nye bilder kommer innen en uke. Har litt problemer med å få tatt gode nok bilder med kameraet mitt. Følg med, og legg gjerne igjen en ny kommentar og fortell meg hva du synes :-)
Gakk-gakk
Gakk-gakk 0 Omsider :-)
Slik ser akvariet ut nå. Det eneste som er igjen av opprinnelig innredning/beplantning er rota og mosekulene. Tar gjerne imot kommentarer :-)
Tove H
Tove H Du har fått det fint til, med få planter som er plassert med omhu. Det er vel meningen at planten foran pumpa skal kamuflere denne etterhvert? Da blir det enda finere.
Gakk-gakk
Gakk-gakk Og vips.. så var det enda litt grønnere i tanken. Det ble litt tomt i bakgrunnen der så jeg puttet oppi to Hydrophila'er i går. Det er selvsagt meningen at det skal gro litt mer igjen framfor filteret, får se hvordan det går. Blir det ikke tett nok på sikt blir det plantet enda mer. Takk for dine kommentarer :-)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Andreas Gradin
Reklame for plussmedlemskap