Malawifiskesuppe

Bilde av akvarium

User imageMalawiene måtte få det største akvariet! Først en liten kvartett med Golden. Men nå er det rent folksomt i dette akvariet. Satser på kaoskompleks, og hanner som ikke blir alt for aggressive.

Det vil nok trolig bli endringer i sammensetning av fisk. Nå går det golden, pseudotropheus sp. "polit", pseudotropheus zebra "hara", litt forskjellige varianter av Metrioclima estherae, Labidochromis caerulus, Pseudotropheus saulosi - ja jeg tror det var alt.

27 fisk totalt nå, pr 15.09.11  Og det ser ut til å gå bra.

(Tidligere var dette akvariet hjem for fisker herfra og derfra, og disse er nå overført til 250 literen ettersom jeg ble lei av trådalger og ønsket litt større og mer interessante fisk atferdsmessig. Og der hører definitivt Malawi-ciklidene hjemme.)

Oppdatering 11.04.13: I tillegg til artene som er beskrevet i kunnskapsbasen går det noen andre arter her også. Cynotilapia sp "hara" og Pseudotropheus sp. "polit". Antallet er vanskelig å si... Enten gjemmer de seg eller svømmer fort.

Oppdatering 13.10.13: Det har kommet til ny art: Protomelas steveni taiawan. Nå har jeg også endret filtreringen. Eheim 2252, og Biopower 240. I tillegg den lille bodyguardpumpa og den lille eheimpumpa.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: sand og grus
Lys: 2XT8
Filtrering: Eheim 2252, Eheim Biopower 240 og for tiden to til
Bakgrunn: Blå plastsekk
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.09.2011 Sist endret: 13.10.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.