Juwel Trigon hjørne

Bilde av akvarium

User imageHelt hvit grus, med pagodastein.Har planer om å gjøre det om til ciklide-kar.
Akvariet ble kjøpt nytt som komplett pakke for 4.400,-
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 30.04.2006 Sist endret: 03.05.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
munda
munda Flott kar!!
Ovis
Ovis 0 Takk for det, Munda:)
Er ikke ferdig. Skal ha mer stein, slik at det tilslutt blir som en bakgrunn, som kan "brukes" av fisken.
Svolp
Svolp Pent pent :)
vofsi
vofsi Hei-du har mange fine kar,vil også ha et sånn hjørnekar..))si meg -er du ofte i Bergen-syntes virkelig jeg har sett deg før..
Ovis
Ovis Takker for det, Svolp. (dette er gamle bilder når det var rimelig nystartet, så jeg skal få tatt noen nye som gir det litt mer rettferdighet:)

Jo, Siv, jeg er jo egentlig fra Askøy rett utenfor, så jeg har nok vært å finne i Bergen sentrum noen fredager og lørdager opp gjennom årene:))
vofsi
vofsi hm,har jo bare vært i Bergen 16 år-du reiser ikke offshore?
Ovis
Ovis Hmmm, ja, da har jo du bodd der mens jeg fremdeles var i min "beste" periode, haha:) Nei, jeg har ikke vært på plattform, men vært fisker i en periode.
vofsi
vofsi Tja kansje jeg har deg fra "byperioden "da((smiler)).Bare VET jeg har sett deg før-gruble**
Haslana and fishes
Haslana and fishes 0 hehe...
ja det var jo tilfeldig da!:D
Og du hadde veldig fint kar!:)
mvh Maria
P.S: likte innredningen!:)
Ovis
Ovis Ja, ikke godt å huske alt, vet du;) Takk for det, Maria. Hvis jeg ikke husker feil, så er du fra Ålesund. Har bodd der også, jeg. Gikk på HiÅ i 3 år, og jobbet som dørvakt på Ricks. Fiiiiiiine år:)) Men du var jo bare en "snottikk" den gang, så du var nok ikke en av de som prøvde å lure seg inn, hehe:)
Haslana and fishes
Haslana and fishes 0 hehe.. :)
jojo...riktig det..jeg sitter i Ålesund!:)
Veldig fin by, godt akvariemiljø og fine folk (som regel i hvert fall!xD)
Nei jeg tror ikke jeg har prøvd å snike meg inn når du har vært vakt og egentlig ikke ellers heller ,så lenge de varer!;P..
mvh Maria
Lena1974
Lena1974 0 Lys
Heisann!
Flott kar!! Har du satt inn ekstra lys? Evt hvordan klarer plantene seg, og hvordan er det med alger? Jeg har selv samme type kar, og sliter med alger og at plantene ikke trives....
Ovis
Ovis Hei Lena, og takk for det.

Bildet ble jo tatt 2 måneder etter det ble satt opp, så jeg vil våge å påstå at det er MYE flottere nå etter et år, men jeg har ikke fått rotet meg til å ta nye bilder. Har aldri hatt problemer med alger i dette karet. Har lyset på 12 timer for dagen. Og jo, jeg satte inn en ekstra 15 w for et par måneder siden, for å få litt ekstra lys bak, og så kommer det på en time før og slår seg av en time etter hovedlyset. Sånn generellt så LIKER jeg faktisk alger, så lenge de kommer på riktig sted, hehe, men selvfølgelig aldri på frontglasset:)
Ovis
Ovis Og Ps: Får jeg problemer med for mye alger i et kar, setter jeg inn planten Hornblad. Denne tar ALL næringen som algene trenger, og funker hver gang:)
Akva-Nick
Akva-Nick heisann, bare gliss i vei du, skulle gjerne sagt noe sånt om kare ditt og hvis jeg hadde hatt noe og sagt, så kult kar:D
Ovis
Ovis Hehe, ja, dere unge er ikke nådige med hverandre, synes jeg:) Takk for det. Må nesten legge inn noen nye bilder da, for det er jo litt grønnere oppi der nå, samt sinnsykt med Kloreker og dvergreker.
Ovis
Ovis Dessuten, disse hjørnekarene til Juwel er jo et "smykke" i seg selv, så holder utkikk etter en Trigon 350 liter for øyeblikket, samt at jeg har et Akva-design kar (er bare ramme oppe og nede, med ekstra tykke glass) på 345 liter som skal inn i hus når jeg får tid:)
Sølvi Gullaksen
Sølvi Gullaksen Kommer snart et Trigon 190 liters for salg om det kan være av interesse:)