Elisabeths akvarium

Bilde av akvarium

User imageLille Roger ble overtatt fra arbeidsplassen til mamma, der noen hadde satt han igjen og ikke ville ha han lenger. Men stakaren kunne ikke bo der heller, ingen som hadde kunnskap eller ønsket invistere i stakaren. Han bodde i en stor bolle, med kun noen store runde pyntestener i bunn. Vi overtok han fordi vi ønsket gi han et bedre liv. Overtok han i mai, og desverre er det nok av artikler der ute som også støtter fisk i bolle og spesielt kampfisk. Byttet ut litt vann hver dag og satt i en plante, et gjemmested, og trodde det skulle være nok. Han trivdes vel forsåvidt litt for han var aktiv ig kom når vi snakket med han, og bygde skumrede.

Men nå i midten av oktober ble han syk, popeye, skremmende syn for noen som aldri hadde hørt om det.. og det ble videre fulgt opp av blass farge og ingen matlyst. Han ville plutselig kun gjemme seg. Fikk råd i fiskebutikken om medisnering på Furanol 2 og det ser ut til å hjelpe! Han er på en fem dagers kur, dag 2 i dag, og har spist en kule for første gang på en uke og laget litt skumrede rundt åpningen på gjemmestedet sitt, så vi krysser fingrene hele familien for lille Roger!


Har nå gjort diverse investeringer for Roger:

Resun 64 liter
Filter: AM-TOP Innvendig AT-800F
Varmekolbe: Resun 50W
Lavastein med hull large, rot mangrove, pirathode
Planter; Echinodorusx3, microsorum, hygrophila, ceratopteris

Venter på å flytte inn Roger - kampfisk
Usikker på om han vil få selskap etterhvert, må lese oss opp mer først!

Etter kuren er ferdig og om han dafortsetter å bedre seg vil han flytte inn, det kan vel umulig bli værre enn det han har nå? Vil selvsagt måle verdier etc først.

Føler oss nå snart som skikkelig akvarienerder, sorry, men det er en helt egen sær verden! Men som forhåpentligvis vil bringe mye glede!!

Tar imot alle tips videre:)

14.01.2011: Roger har det fortsatt strålend! Vi har nå også 15 kardinaltetraer og en malle i akvariet og de ser ut til å trives fint sammen. Må jo si det er moro med akvarie som hobby!

06.03.2012: 3 jegersnegler og 3 black molly har også flyttet inn!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand
Lys: 1 stk 15 w lysrør
Filtrering: Innvendig Am.Top
Bakgrunn: Ingen
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 27°C
Registrert: 26.10.2011 Sist endret: 06.03.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.