KLB`s "Påan igjen"

Bilde av akvarium

User imageHar etter en pause på 14-15 år startet igjen med et kar på drøye 300l.
Har overtatt en del fisker som jeg vet ikke passer helt sammen, men dette løser jeg ved at jeg planlegger et større kar på 5-700l i aller nærmeste fremtid. Det nye karet blir da et rent Malawi kar hvor jeg skal prøve å få til Malawi cikliders naturlige habitat.
Dagens 300l består av flere forskjellige typer planter, og fisken er satt sammen av 2 praktbotia, 1 regnbuefisk, 3 maller, og 3 voksne ciklider som fulgte med karet som jeg ikke kjenner navnet på. Kanskje dere kan hjelpe?

I tillegg har jeg kjøpt lokalt 24 yngel av Malawi Ciklider.
Hhv. Cynotilapia afra, Otopharynx lithobates , Pseudotropheus Flavus. Samt 1 stk. Melanochromis auratus (skal suppleres).
Planen er da at disse skal flyttes over det store Malawi karet når det er ferdig.

Sitter og koser meg med noen Youtube snutter fra lake Malawi, og det slår meg at de aller fleste akvarier har det noe lysere, og mindre "grumsete" enn hva som fremkommer her ;-)
Flott er det uansett, og gir meg mange idèer for innredning av mitt fremtidige malawi kar.
- Lake Malawi del 1
- Lake Malawi del 2

- Lake Malawi del 3

- Lake Malawi Cichlids-The Great Rift
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Elvegrus
Lys: 2xT8 - 39W. Power GLO + Aqua GLO og Blå LED
Filtrering: Eheim 2226 og Fluval FX5 utvendige filtere
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 26°C
Registrert: 27.10.2011 Sist endret: 01.12.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
KLB
KLB Dette blir mitt første innlegg her på forumet.
Da jeg drev tidligere var det ikke Internett, men bøker som var tingen. Hyggelig er det ihvertfall å lese hva dere andre gjør, og bli inspirert av entusiaster som fyller på med bilder!!Som sagt så er dette et relativt nytt startet prosjekt.

Tingene har gått seg til i 3 uker nå, men noe av fisken fulgte med karet, slik at filteret har måttet jobbe litt. Heldigvis hadde jeg endel vann fra karet som fulgte med, samt en god del grums fra sanden som kunne benyttes. Har også fått noe inngåtte røtter og vann, samt planter fra andre akvarister i nærområdet :-)

Nå trenger jeg råd til å identifisere noen av disse fiskene, samt tips for mitt "store" malawi prosjekt som skal realiseres ila kort tid.
KLB
KLB Oversiktsbilde

[External Image]
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Hans-Georg Evers
Reklame for plussmedlemskap