Tetraer og skalarer.

Bilde av akvarium

Juwelakvarium med 4 skalarer og mange tetraer av forskjellig slag.

Jeg startet med 4 skalarer våren -06, 2 marmor svarte og 2 gule m/litt svarte prikker. De to gule viste seg å bli et lekspar, og ikke lenge etter ble de sorte også et par og imponerte med å få fram wigglers på første forsøk. Siden har det blitt mange egglegginger, av og til begge par samtidig . Rekorden har de sorte skalarene med frittsvømmende yngel som har overlevd 2 netter. Jeg har også fått yngel av begge par til å vokse opp, men da fjernet jeg yngelen fra foreldene som wigglers. Desverre døde den gule hunnen i sommer. Jeg har kjøpt en naturfarget skalare som erstatning, men det er fremdeles usikkert om denne er en hunn.

Tetraene mine trives visst også, iallefall sitronene som har økt stimen litt. Venstre hjørnet av akvariet er ganske overgrodd av javabregner, og en dag fikk jeg plutselig øye på en bitteliten sitrontetra som snek seg ut av bregnene under foring. Etterhvert har det blitt 4 sitroner som er klekt og oppvokst i akvariet.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand
Lys: 2 x T8
Filtrering: Innvendig juwel og utvendig Eheim
Bakgrunn: Folie med mørkebrunt steinmotiv
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 05.05.2006 Sist endret: 19.11.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Tante Astrid
Tante Astrid 0 Tetraer er fine!
Morsomt å se at du også liker tetraene. :-) Jeg synes de er en av de mest inntressante fiskegruppene. Vil ikke bytte bort skjørtetetraene mine for alt i verden. De er bare så fine! :-)
chemistry girl
chemistry girl 0 Pent
Spenende kar du har. Det var kjempe pent. Har hatt sansen for tetraer jeg også, men det var før jeg kjøpte sølvhai. koselig at det er andre fra kongsberg her.
sebraciklide
sebraciklide 0 =)
scalarene mine elsker å spise tetras=(