Huset til sjefen

Bilde av akvarium
  • Et 6 liters Artsakvarium som er eid av Hokus
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageHei! Her er huset til sjefen av alle kampfisker Betta Spendens. Huset er det nyeste innen små akvarier som heter Aqua Box med dag og nattbelysning.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.05.2006 Sist endret: 15.05.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Sellie
Sellie kjempe fin CT!!
Dragen
Dragen 6 liter?!
Petter Fredriksen
Petter Fredriksen lite akvarium :(, fin fisk :)
Hokus
Hokus 0 Lite akvarium ?
Hei!
Ja akvariumet er liten bare 6 liter, men etter 1 års erfaring med kampfisk i akvarier fra 5 litter og opp til 112 liter, er min erfaring at de liker seg best i små akvarier med litt planter og 1-2 små røtter.

Pr dags dato har jeg 5 stk 6 liters Aquaboxer med kampfiskhanner og jeg har 3 stk kampfiskhunner som går i 85 og 54 liters akvarier, og de trives.

jeg har sett det på trivsel og kontakt, Kampfisk kommer jo fra steder der de bare er i en sølepytt eller blandt tettbevokst sump.

Men dette er min erfaring, men kampfisk hunner trives best i miljører med tilsvarende fiskestørrelse og ikke aggresive fisk.
Kesol
Kesol 0 Driver du oppdrett i 6-literen?
Kan du svare en plass jeg ser det? :)
HOKUS Drammen
HOKUS Drammen 0 Oppdrett!
Hei!

Når jeg skal drive oppdrett på kampfisken, innreder jeg et 35 liters akvarie med tett beplantining og hjemmesteder, så lar jeg kampfisk hunnen være der i ca 5-7 dager for å tilvenne seg beplantningen og hjemmestedene.

Så tar jeg oppi kampfisk hannen og følger godt med hvordan den oppfører seg mot hunnen.

Som regel går det meget bra uten noe særlig problemer.

Det er viktig å følge med på at kampfisk hannen ikke går til for sterkt angrep på hunnen.

På det ene hjørnet i akvariet setter jeg fast en uthulet isoporblokk på ca 13 x 13 cm som kampfisk hannen kan legge skumredet under.
Techniza
Techniza nydelig fisk!
accmkr
accmkr 0 6 liter!!!
Nå må du jammen meg se til å skjerpe deg! Stakkars kampfisk!!! Dette er jo rent dyreplageri! Få den over i et større kar er du snill, vil ikke tenke på hvordan den llle stakkaren vantrives...
Therese Paulsen
Therese Paulsen Selv hadde jeg en kampfisk oppi en slik boks, og kampfisken trivdes. Men det er det jo delte meninger om selvfølgelig. Selv er jeg vegetarianer, dyreverner osv, og mener at 6 liter er ikke for lite, for enkelte fisker trives slik.
KristinCaT
KristinCaT er så teidt, det er ikke dyreplageri ( de som har greie på akvarium prøver ut hvor kampfiskene trives) og noen trives i større, noen vil ha mindre. du ser det på denne kampfisken at den trives :) nydelig fisk! jeg er også imot "små" akvarier, men så lenge fiskene trives så forstår jeg og er enig med at det skal være slik :) og kampfisker er tydeligvis veldig forskjellige der ;)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap