Stylist 54


User imageHar et flott akvariet på 54 liter som jeg har hatt i ca 8 mnd og er storfornøyd med det. Det inneholdt filterboks med to svamper/sammen med kull + bioringer og bioballer. Varmekolbe følgte med og den tempererte-duppedingen som jeg har glemt navnet på er med.. ! :D Har fisker som: 4 Scalarer, 2 Regnbuefisker, 4 Platy Fisk, 2 Sommerfuglciklider, 2 Palettciklider. Jeg har merket 'rar' oppførsel på disse palettciklidene i det siste og det har vist seg at de har paret seg i 'borgen' min og på Onsdag (13.09.12) kom disse skjønne småtassene frem :D 7 stykker er det blitt. Er fornøyd med det og har aldri opplevd slikt lignende. Mitt STORE SPØRSMÅL ER: Jeg renser akvariet hver uke, altså 1 gang i uken.. Hva skjer nå siden ungene er i akvariet med tanke på vedlikehold av akvariet? Hva må jeg gjøre?
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Grus
Lys: Energy Saving Lamp for AA11watt
Filtrering: Innvendig/svamper, kull, bioringer, bioballer.
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 7   GH: 0.3   KH: 0.3
Temperatur: 24°C
Registrert: 14.09.2012 Sist endret: 14.09.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ferskingene
Ferskingene 0 Oppsett..
Blir ikke det akvariet litt lite, med hensyn til f.eks scalarene.. de skal gjerne ha alt fra 100l til 250 l..

Og har du noen problemer med at ciklidene graver opp planter?

Vi har selv det samme akvariet, og funderer fortsatt på hva vil skal fylle det opp med..

Kunne ikke lastet opp et bilde også vel? =)
Caroline
Caroline 0 Hei!
Legger til et bilde av akvariet mitt så får du se hvordan det ser ut :) Scalare fiskene mine trives veldig godt i akvariet. Har ikke store dekorasjoner i akvariet og for ikke lenge siden la de egg på et blad, men dessverre så forsvant de dagen etterpå. Vanligvis så trenger de mer trening til å bli skikkelige foreldre og jeg har hørt at de parer seg etter vannbytte, men det har ikke jeg sett noe til. Det er sikkert veldig varierende, men utrolig artig å se hvordan de oppfører seg. Siste nytt om Palettciklidene er at ungene ikke klarte seg, men de er fremdeles veldig på vakt så tror ikke dette bare var første gangen de prøvde seg som foreldre :D Palettciklider liker veldig godt å grave grus, men vet egentlig ikke hvorfor de gjør det.. Hehe!
Caroline
Caroline 0 Hei igjen!
Jeg visste ikke helt hvordan man la ut bilder her så bildet av akvariet mitt er blitt som profilbilde :) Har ikke vært medlem her så lenge så kjenner ikke så godt til denne siden.
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Bjarne Sætrang
Reklame for plussmedlemskap