240 l Rio, Juwel

Bilde av akvarium

User image05.februar 2013: Har endelig fått tak i flere pansermaller. Har nå 9 til sammen. Håper de trives. Har også kjøpt Rådasand som jeg tenkte å legge i soner i akvariet.  

14.januar 2013: Sommerfuglciklideegg. Har skaffet et sommerfuglciklidepar for 3 dager siden. Veldig spent på om de ville danne par eller ikke. De som ble plukket ut på butikken så ut som om de allerede var et par og gikk godt sammen med en gang. Observerte lek flere ganger og de var sjelden mer en noen cm i fra hverandre. Etter 3 dager fant jeg paret i et akvariehjørne med egg på en stein.  Rekner ikke med at de klarer å passe på eggene sine denne gangen, men det er kjempespennende! Kjøpte også 5 flekkete pansermaller, men måtte levere disse tilbake. Fikk vondt i magen da jeg la posen ned i akvariet og så at de nesten ikke hadde finner eller barter igjen! Stakkar fisk. Ønsker å skaffe sand til bunnen nå som jeg både har pansermaller og ciklider som trenger det. Stilig å se hvordan sommerfuglciklidene siler ting gjennom gjellene. 

17. nov.2012:Har skaffet 6 Siamesisk Flying Fox som jeg nå har hatt i over en uke. De ser ut til å stortrives og er trivlige å se på når de alle sammen stimer langsmed glasset. Har fjernet Myriophyllum mezianum plantene fordi det var bare stenglene igjen. Mollyene beitet dem helt ned.  

7. nov. 2012: Nyoppstartet akvarium som har stått med vann i ca. en måned. Overførte pumpe/filter og fisk fra et 65 liters akvarium som jeg har hatt i mange år, for at innkjøringen skulle gå raskere. Har planer om å fjerne gammel pumpe etter innkjøringen. Skal kjøpe algespisere, praktbotia og drømmer om et cichlidepar kanskje , men har ikke helt bestemt meg ennå. Skal skaffe flere flekkete pansermaller. 
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Engelsk sjøsand 2-3 mm
Lys:
Filtrering: innvendig Juvel filter system Bioflow 3,0
Bakgrunn: Back to Nature
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 16.10.2012 Sist endret: 06.02.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
livhaukas
livhaukas 0 Fint
Akvariet ditt blir bare finare og finare :)