Malawi Red sea max 130

Bilde av akvarium

User imagePrøvde meg på saltvann men dette ble for avansert for meg så jeg la det ned. Så ble jeg litt engasjert og gjorde det om til ett ferksvannsakvarie, måtte bare gjøre noen små justeringer. Tokk vekk skummeren og puttet inn filtermatrialet + Zeolith i bakrommet. For å gjøre lyset litt svakere har vi bare ett lysrør i akvariet noe som ser ut til å funke bra. Planen var å ha malawi ciklider som skal ettervært komme i ett større akvarie. Disse fiskene har jeg hatt før og jeg synes de er sikkelige kule! :) Vi har prøvd å lage huler osv for dem å svømme igjennom.

26/11/2012 - Oppstart av akvariet. Isopor plate er plasert i bunn for å beskytte glasset. Vi har bygget opp kalkstein ved hjelp av akvarie silikon. Planter er på plass og alt ser ut til å funke som det skal.

3/12/2012 - Nå har akvariet stått i en uke, ved hjelp av filterstart er akvarie klart for fisk ! :) Alle vannverdiene ser brae ut. Nå har vi kjøpt 6 små Labidochromis sp. "Hongi" og 4 små Labidochromis caeruleus - Golden :D
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Sand
Lys: 1stk T5 55w
Filtrering: div. Filtersvamper og Zeolith
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 8   GH: -   KH: -
Temperatur: 27°C
Registrert: 03.12.2012 Sist endret: 03.12.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.