Akvarium

Bilde av akvarium

  • Et 60 liters som er eid av Kristel Angell
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
User imageVeldig usikker på mye. Aner ikke hvor stort akvariumet er, og heller ikke hva fiskene heter. Hatt akvariumet i et halvt år, så på tide å sette seg litt inn i det. Har fler enn disse fiskene og, men aner ikke hva de heter! Så må lete litt etter dem, og skal legge ut bilder å høre litt rundt:)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 12.06.2006 Sist endret: 13.06.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
anette
anette Den litt blasse fisken med litt rødt på øyet og gult på finnen er en sitrontetra. Dette er en aktiv stimfisk, og har du kun en må du skaffe flere for at den virkelig skal trives.

Slørhale er en kaldtvannsfisk mens resten av fiskene dine er tropiske og krever høyere vanntemperatur enn slørhalen.
MC Darup
MC Darup Sort kuhli- ål er den tynne lille saken (mine er dobbelt så feite!!), de med små barter som suser på bunnen er corydoras aenus. Gi bunntabeletter til begge disse typene, synkefòr altså :)
munda
munda De to andre du lurer på, syns jeg ser ut som sitrontetra. Dette er en stimfisk, som det bør være minst 6-8 stk av.
munda
munda He-he, så ikke at Anette hadde svart på det, beklager!
Kristel Angell
Kristel Angell Den sitron-greien dere snakket om, de var med når vi fikk akvariumet. Tok over etter en kompis av faren til vesla. De var bare to når vi fikk dem. Og har vært to siden... Men burde jeg kjøpe fler?

Angående gullfisk som er sammen med de andre. Jeg spurte på dyrebutikken, om de gikk sammen og sånt. og hun sa ikke noe om at gullfiskene skal ha kaldere vann i forhold til platyene (for det var de jeg kjøpte sammen)...
Kristel Angell
Kristel Angell Den ålen finner jeg ikke i søkeregistret...
munda
munda Mener at om du legger deg på en temp på ca 23 grader, så skal alle fiskene dine ha det bra. Slørhalene blir forresten ganske store, sånn at de bør få et større hjem etter hvert som de vokser til. ;)

Jeg ville satt inn 3-4 sitrontetra til (evt at du bytter bort de du har). Sitrontetra er en vakker fisk når den får skikkelig farge!!

Svart kuhlii=Pangio pangia
Kristel Angell
Kristel Angell Ok, takk for svar!
Tar i mot tips og råd om det meste jeg:)
jeg er meg du da??
jeg er meg du da?? 0 ;P;P
fint akvarium;-p
Inaktiv bruker Stilig rot du hadde, Er den ekte eller kunskig ?