160 liters selskaps akvarium

Bilde av akvarium

Dette er et selskapsakvarium hvor det går 4 mellomstore scalarer hvorav 2 av dem er et lekspar, 12 røde fantomtetraer, et palettpar, et ancistruspar, en liten gibbiceps på 12 cm, en deilig ildhale på 12 cm og en heftig øreål på 20 cm. Av planter er det nå bare vallisneria der.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 22.06.2006 Sist endret: 18.03.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Pisces
Pisces Dette var jo "bærre lækkert"! :-)
Hva har du til bakgrunn forresten?
Even Hagen
Even Hagen Jeg tror det er det samme som det du har i tetra+town... en vanlig utvendig blå bakrund kjøpt på akvariemagasinet.
Even Hagen
Even Hagen Jeg trenger en fisk som går med de fiskene jeg har nå som spiser palettyngel eller egg. Jeg har et stort problem. Det kommer alt for mange palettunger. Noen som vet om en? Gjerne en som spiser litt snegler og da hvis det er mulig...
mArTii
mArTii Kjempefint. Blir inspirert til å ha de fiskene du har :) Hvordan er det å ha ildhale?
Even Hagen
Even Hagen Min ildhale går det kjempefint å ha! Den er nesten litt for snill.. Ildhale er ikke noe stress å ha og de er kjempeflotte. Setter litt preg på karret. Bare husk å få gitt den noe fôr den liker...
mArTii
mArTii Hva slags fôr da? Har litt forskjellige synketabletter. Det går vel bra?
Even Hagen
Even Hagen Synketabletter? Min ildhale vet ikke hva tørrfôr er =)
mArTii
mArTii Hmm... ikke tørrfôr, hva liker den da?
Ser du har oppdatert karret med nytt bilde og ny stim :) Kjempefint, blir veldig inspirert av ditt kar og fiskesammensetning =) Har en tom 180liter skjønneru ;) Men jeg syns jeg ser 2 neontetraer på det siste bildet. Burde ikke de vært med på fiskelisten eller er de borte nå?
mArTii
mArTii Kul ørn du har oppå akvariumet ;)
Hva spiser ildhalen din!? Please svar!
Even Hagen
Even Hagen Hyggelig at du syns karet er fint, hyggelig at du blir inspirert av det, hyggelig at du liker ørnen (veldig amerikansk ;)). når det gjelder neontetraene: Håpet ingen skulle se dem ;) Har fortsatt 2 neontetraer fra min gamle stim oppi der, men de blir nok spist om ikke så alt for lenge.
Ildhale: Min ildhale spiser frossentfôr som røde mygglarver og reker. Håper du fikk bra nok svar da martii
mArTii
mArTii Ok, røde myggalarver går fint og reker-er det sånne frossne? Isåfall liker den vel frossne scampi oxo? Er det noe mer den liker da? Tror du den passer med en 17cm lang pleco og et palettpar?
Tom Hammernes
Tom Hammernes 0 2 øre ål!
Hei! leste innlegget ditt. jeg har 2 øreål i karet. De stortrives! Har et kar på 200l Selskaps kar! Ålene mine er ca 20cm lang og den ene er helt svart mens den andre er helt lyse grønn, den grønne er størst. Mine er veldig aktive, svømmer fram og tilbake ganske ofte. Er ganske flinke til å klatre, så de kan klatre ut av karet viss du ikke har heldekkende armatur! en av mine klatret over bakgrunnen:) Ellers kan de svelge mye mat omgangen, jeg forer med hjemmelaget for! trodde idag da jeg så på dem at den svarte hadde fått kjeven ut av ledd eller noe. Den slåss med den grønne da jeg foret dem! men etterpå så jeg en svær kul på magen og at kjeftn var på plass igjenn! De er heller ikke redd for noen av de andre fisken jeg har, gjør som de vill:) du får bare spørre om det er noe!
Tom Hammernes
Tom Hammernes 0 palett egg
praktbotia er veldig glade i egg og går med nesten alle slags fisk, men er svert aktive og kan ødlegge leken for maller. De stresser dem opp.
Tom Hammernes
Tom Hammernes 0 ?
hva er det lange i karet på det siste bilde?
Even Hagen
Even Hagen Det lange er bare en lang trerot :)
Har forressten ikke det palletproblemet lenger, øreålen spiser noen om natta og skalarene spiser noen om dagen så nå er de bare flinke til å produsere levendefôr :)