Roligheten

Bilde av akvarium

User imageJuwel akvarium

Her går det Sakurareker sammen med små albino ancistrus på oppforing. Fredelig og rolig atmosfære....
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Engelsk elvegrus 2-3 mm
Lys: Power-Glo 15W
Filtrering: Fluval 2+
Bakgrunn: Folie
Vannverdier: pH: 6   GH: 2   KH: 3
Temperatur: 26°C
Registrert: 22.06.2006 Sist endret: 01.05.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
munda
munda Et nydelig kar (som dine andre kar)!! :)
Går det helt greit å ha kakdueciklider i såpass lite kar? -Jeg går og vurderer kakaduer selv, skjønner du, i et tilsvarende kar.
Anita
Anita Mange takk! Det går helt fint med Kakaduene i dette karet - de yngler tom i den veltede blomsterpotten. Av de fire er det et voksent par og to halvvoksne unger. Ser ut til at det blir en han og en hun av yngelen, så da må nok sønnen ut.... Kan anbefale kakaduer på det varmeste, de er utrolig fine og ikke spesielt aggresive heller.
Gry
Gry 0 Kjempe fint kar.
Sitter her å søker på Kakadueciklider da jeg vurderer å sette opp 60 literen min til dem. Så fint du har satt ditt opp! Hva slags sand/grus bruker du? Har et 375 liter med Malaviciklider, der bruker vi skjellsand. Må dvergene også ha det?
Anita
Anita Takk for det! Jeg har engelsk elvegrus (3-5 mm) i mitt kar, men Apistogramma som Kakaduene er, skal visstnok helst ha fin sand. Mange bruker Biltemasand vet jeg. Hadde karet til noe annet tidligere, og har ikke byttet. Det går helt fint allikevel, og de yngler til og med.
Anita
Anita Glemte en ting.... skjellsand er nok ikke tingen. Kakaduene vil ha bløtt og surt vann, da bør du unngå skjellsand som er fint i Malawikar!
Gry
Gry 0 Flott kar.
Kjempe fint satt opp.
Har selv flyttet mine kakaduer over i et 60-liter, og det første hunne gjør etter to dager er å legge egg. Det var jo utrolig morsomt, men i dag tidlig snek det seg inn en bitte liten malle.... jeg løftet hulen forsiktig opp og fikk ut mallen, men skaden var allerede skjedd. kun ett egg av seks var tilbake. Ervel for mye å håpe på at dette ene egget skal bli til en voksen ciklide, men jeg lærte hverfall at maller ikke har noe i mitt sommerfugl-kar å gjøre! Den har nå flyttet over til kjøkken-akvariet mitt (selskapskar). Krysser fingrene for snarlig ny lek.
vofsi
vofsi kjempeflott kar og nydelige fisker!!