Juwel

Bilde av akvarium
Akvariet er midlertidig overbefolket, i påvente av et større karr, som jeg håper vil være i hus før jul. Malawiene er fra 1,5 - 6 cm. 
Jeg hadde to små akvarier som ung, som ble drevet med en kjærlig entusiasme, uten noen som helst kunnskaper om fiskene jeg puttet oppi.
Denne gangen bestemte jeg meg for å sette meg litt dypere inn i akvariehold, før jeg bestemte meg for hvilke fisker jeg skulle ha, og ble, etterhvert som jeg leste, dypt betatt av malawi ciklider. Betattheten har bare blitt dypere, etter at de kom i hus. Jeg opplever dem som svært underholdene fisker, med et rikt språk og adferdsmønster, som ikke er ulikt det jeg har erfart med alle mine hunder. 

Vi bor slik at vi har eget vann, fra en 70 meter dyp brønn, og det vannet er ganske så perfekt for malawi.

De Pseudotropheus Elongatus, som jeg har, skal visst hete Mpanga, men jeg fant ingen profil på den her. Forøvrig en nydelig fisk. 
Alle fiskene, bortsett fra Corydorasene (som jeg angrer litt på), er kjøpt privat.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: grus (sand kommer snart)
Lys:
Filtrering: Innvendig orginal pumpe
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 28.10.2013 Sist endret: 28.10.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
thankthefishtank
thankthefishtank 0 Spennende..
Og bra du har planer om større akvarie. Jeg er også glad for at du ser at corydorasene bør ut. De skjønner ikke mye av Malawi, og jeg tror at jo raskere jo bedre... Bytt dem på butikken du har kjøpt de, eller gi de bort. Det er sannsynlig at Malawiciklider vil gå etter finner, barter og øyne...
Espen Riise
Espen Riise Corydorasen ble kjøpt, fordi min samboer syntes de var så søte. Skulle gjerne byttet dem inn, men et godt forhold må bygges på kompromisser. De kommer ikke til å bli med malawiene over i det store karret.