Kulefisken Telluses Verden


User image- Startet opp en 60 liter Boyu kar som selskaps kar men en liten ekstra vri.
Har eksperimentert med nøye overvåking å ha en Carinotetraodon irrubesco (Rødøyet Kulefisk) sammens med steam fisker, maller, vifte reker, skrå svømmere, små panda coridoraser og kuli åler.
Har hatt karet opperativt nå i ca 4 måneder å denne kombinasjonen.
Kulefisken har ikke hvert aggresiv mot noen av disse artene hittil.
Jeg oppfordrer selvfølgelig ikke folk til å tro at disse kulefiskene er så harmløse at man kan danne et selskaps kar med slike indevider vi ikke hvet for sikkert er 100% rolige med vanlige selskaps fisker til tross informasjonen som står her på forumet men med mitt lille eksperiment har det gått greit.
Jeg har en stor og rød enstøing av en vifte reke han ikke har brydd seg med men andre individer som skiller seg ut vil han kunne sikte seg ut som mobbe offer. Jeg hadde en liten platinum scalare som jeg måtte ta ut da kulefisken mobbet denne noe forferdelig. Så den er som sagt en kulefisk å man vet ikke hissighets graden på den.....
Ellers koser han seg med å "nibble" på pest sneglene for å kvesse nebbe sitt å spiser godt på mygglarver. Han er mest hissig på på speilbilde av seg selv når jeg legger Squash elle agurk ned til mallene på en liten gaffel der han ser "en annen kulefisk" i gaffelen. Så man kan ikke ha denne kulen med sin egen art slik som alle generelle kulefisker.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat: Akvarie grus fin kornet
Lys:
Filtrering: Innebygget Boyu filter
Bakgrunn: Tapeten på veggen
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: -
Temperatur: 25°C
Registrert: 05.11.2013 Sist endret: 05.11.2013
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap