Det lille karet

Bilde av akvarium

Mitt første akvarium.

Kjøpte karet brukt og fikk med ferdig innkjørt filter. Har kjøpt inn nytt lysrør, planter og røtter. Det fulgte med biltema sand med akvariet, men har fyllt på med noe grus i et av hjørnene som nå har spredd seg litt.

Karet har en gH på 11-12, så det er ikke hva som helst som kan bo der, men det virker som fisken som er der nå trives godt. I følge vannverdiene skal levendefødere ha det bra i dette karet, men jeg har gitt opp levendefødere nå, jeg har prøvd både molly, platy og guppy, men ingen av de klarer seg særlig lenge. Molly er de som klarer seg lengst, der har jeg pr. 31.08.14 to molly igjen av fire som kom høsten 2013.

Oppdateringer:
31.08.14: Kirsebærrekene fikk litt unger, men har ingen guppyer igjen, de klarte seg ikke lenge. Jeg har også mistet den siste platyen i løpet av sommerferien samt et par kardinaltetraer. Har hatt en liten "extreme makeover" med nye planter og nytt oppsett i karet. Har tatt inn to sommerfuglciklider og håper de vil trives i karet.

12.05.14: To guppyyngel er reddet i et yngelkar. Jeg ser at en av kirsebærrekene bærer egg og håper det kommer flere kirsebærreker etterhvert og at jeg kan klare å redde dem - yngel som til nå har blitt i karet har blitt spist til tross for en stor klase med javamose i det ene hjørnet.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand og grus
Lys: Juwel Colour Lite 15W T5
Filtrering: Innvendig
Bakgrunn: Veggen bak
Vannverdier: pH: 7   GH: 12   KH: -
Temperatur: 24°C
Registrert: 08.12.2013 Sist endret: 31.08.2014
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.