Første karet på ti år

Bilde av akvarium

  • Et 70 liters som er eid av Minxie812
  • Dette akvariet er med på 0 favorittlister!
Dette er første akvariet på ti år. Hadde tidligere et 319 ltr aquastabil som gikk lekk.. Men lært mer på siste 3 mnd nå, enn i min tidligere periode som akvarist. Takk til google og alle forumer  for hjelp til svar på mange spørsmål!

Oppsett nå; Mangler 1 rot og enkelte planter. (Skal sette inn enda en rot). Første roten måtte leveres tilbake til butikk da den var alt for fersk (kvae+sopp) selv etter 2,5 mnd i vann.. Har en ny som er i første ukes karantene. Denne skal dekkes med mose/ planter og skjule deler av innvendig pumpe. Skulle også hatt bedre lys, men med juwel armaturet er det vanskelig uten å sette i gang et prosjekt. Prøvde med aquaGro sitt ledlys, (settes på t8 festene uten hokus pokus), men var 3 cm for langt til å brukes til nåværende fester. Lysprosjektet ligger på vent inntil videre. Hjelper litt med Co2 iallefall (også aguaGro). Cubaen overlever såvidt heldigvis.

Nettopp fått 1 stk ny sommerfuglciclide german blu, hunn. Navngitt "Nille". Blek ved ankomst, men starter å få farger. "Tom-Tom", sommerfuglciclide og sjef i akvariet har falt pladask for henne etter kort sørgeperiode fra forrige dame som døde helt plutselig og uten synlig grunn. "Sarah" som er den tredje cicliden, virrer rundt som et tredje hjul, stakkars. Men hun har bosatt seg litt opp i høyden, og virker som om hun trives. Vurderer å omplassere henne, om de to andre skulle bli for revirhevdende. Ser det ann så lenge.

Kardinaltetraene er navgitt B-gjengen fordi de er like harmløse og like matvrak. Ancistrusene er flittige algespisere og flyr høyt og lavt, navngitt "Knoll og Tott", men er nok kanskje to damer dette. Fortsatt unge..
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Rådasand
Lys: 1x15wT8...
Filtrering: Innvendig juwel filter
Bakgrunn: folie
Vannverdier: pH: 6.7   GH: 5   KH: 3
Temperatur: 26°C
Registrert: 11.04.2014 Sist endret: 16.04.2014
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Minxie812
Minxie812 Er det noen som vet hvordan man roterer bildene..???
Fredriksensimon
Fredriksensimon Flott kar det her! :)