Akvarie 1

Bilde av akvarium
Startet da opp igjen dette akvariet da vi hadde fått nytt akvariet og tenkte at om det ble noen fisker som ikke gikk overens så kunne vi ha et i backup eller så kunne vi kjøpe noen små nye fisk og ha her, da vi plutselig oppdaget en bitteliten ensom baby fisk. Har aldri hatt yngel. Ble da veldig usikker på hva jeg sku gjøre. Redd for at den sku bli spist osv.. Leste alt jeg kunne på nett og la ut innlegg. (Takk for gode svar)
Tok da denne lille oppi akvariet her, helt alene. Dere skal da vite at Knøtte, som han da heter er en stolt orangsje platy, selv om vi var dønn sikker på at det var en sverddrage som var gravid. Muligens en miks.. (28-11-14)

Var borte to dager rundt nyttår og da vi kom tilbake å sjekket akvariene, var det kommet nyttårsbarn i 54 literen. Så nå har Knøtte fått to små søsken. (Ca 31-12-14)
En lys, med svart hale og rygg finne, veldig sverddrage farget. Og en orangsje, veldig platy orangsje. Disse fikk jeg puttet i en yngelboks, fortsatt redd de vil bli spist.. 
Vent, sa jeg to? Mente tre. Oppdaget en i dag også, den er også lys med svart hale og rygg. 
Rart det er så få...

Fortiden fins det to voksne damer også i dette akvariet, av hvert sitt slag. 
Når gullbåndstetraen ( med navn lillemy) mistet partneren sin ble hun først veldig stille og sluttet å spise, ble da hakket på av de andre fiskene, og da spesielt sverddragene. Så ble hun aggressiv mot all annen fisk i akvariet. Tok hevn. 

Platy hunnen som bor her heter minnie og er den siste platyne igjen fra det første  kjøpet noensinnet av platy. Hadde fem men mistet to allerede første uken. Er en bestemt dame. Men da vi kjøpte flere platyer var det så stor størrelse forskjell på de at minnie ble utenfor.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Sand fra Biltema
Lys: Midlertidig, kontorlampe..
Filtrering: Innvendig pumpe
Bakgrunn: Ingen bakgrunn
Vannverdier: pH: 7.5   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 02.11.2014 Sist endret: 07.01.2015
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap