ØnskerMegStørreAkvarie! :D

Bilde av akvarium

Overtok et gammelt godt innkjørt akvarie m noen overlevende fisker...tidligere eier vurderte dem som udødelige ;) 

Ville selfølgelig gjøre det mitt "eget" -Og har prøvd meg frem med litt forskjellige planetr, nye røtter, steiner osv. Alt har blitt gjort gradvis og så ut til å gå bra, helt til jeg byttet grus (ville ha hvit, må vite) -Nnoen av fiskene døde kort tid etter.... Og da jeg igjen fant ut jeg måtte bytte grus (ville ha svart, må vite :p) -så døde enda fler fisker. Skal sies at noen av de var veldig gamle, så hadde muligens gått som det gikk uansett.

Nå har jeg ihvertfall fått det slik som jeg vil oppi der, svart grus og godt m planter og svart bakgrunn. Akvariumet har aleminiumsramme, men jeg har sparymalet den og armaturet svart. (y)

Av planter kan jeg ikke navnet på halvparten, men det er da noen sverdblad og litt mose (flame og weeping) i tilegg til anubis (er det det de heter...får hvite blomster "fredsliljeaktige" blomster) og litt div. I begynnelsen så døde plantene også, men nå har disse holdt seg fine en stund :)

Av fisk så tok jeg  det veeeeldig med ro etter nyinredningen, ville vente litt med å kjøpe nye til jeg var sikker på at alt varr bra oppi der. 

Har hatt akvariet i litt over ett år, og har nå: 2 blå dvergguramier, 9 Guppy-hanner, fire amanoreker, en ancistrus malle (som heter Guri-Malla ;) ), to platy, tre sorte neontetra, 2 neontetra (overelvende etter forrige eier) og det hender det dukker opp et par blæresnegler i ny og ne :p
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Svart, fin grus
Lys: heldekkende armatur, to t8 lysrør
Filtrering: et altfor lite eheim pick-up
Bakgrunn: svart glanspapir
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 06.02.2015 Sist endret: 08.05.2015
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.