240 liters harmoni

Bilde av akvarium

User imageJuwel Rio 240 liter som ble startet opp i juli 2015. Dekorert med Dragestein, Mangroverøtter og diverse planter fra Tropica.
Pr 28 sep 2015 har to av Palett-parene samt Ancistrusene fått yngel. Venter i spenning på om noe av yngelen klarer seg...

Oktober 2015: Har kost oss med å gro mose på hjemmelaget kokosnøtthule - og ett Palettpar har flyttet inn i dette:-). Prøver nå å få en Anubias til å feste seg på en Mangroverot. Bundet opp med fiskesene.

Desember 2015: I starten av desember leverte vi tilbake alle 6 Palettciklidene. Det ble for mye agressiv aktivitet. Vi går for et harmonisk kar med snille og rolige innboere, samt planter som fungerer uten CO2 (tilsetter flytende karbon og plantenæring). Ancistrus-paret er fortsatt veldig produktive, og så langt har vi 4-6 smårollinger som har overlevd og trives godt. Nå i slutten av desember ligger far i hula og vifter på enda et kull med egg.


Mars 2016: CO2-anlegg fra CO2-Art er innstallert. Et ekstra T8-lys er satt inn som billig midlertidig lysøkning. Sneglene måtte flytte ut (tilbake til butikken) ettersom de var noen grådige grafser på de mer skjøre plantene vi prøver å få til. Mangroverøttene måtte også vike plass for mer plass til planter. Handlet noen planter på Akvariemagsinet på Alna. Blir spennende å se om vi klarer å få til disse.
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat: Rådasand og Tropica plantesubstrat
Lys: Juwel 2x54w T5 m reflektor + et ekstra T8-rør
Filtrering: Ekstern Eheim Profesjonel 3 samt integrert Juwel B
Bakgrunn: Folie med steinmotiv
Vannverdier: pH: 7   GH: 6   KH: 3
Temperatur: 25°C
Registrert: 27.09.2015 Sist endret: 01.05.2016
Mine andre akvarier
  Kommentarer
KBT
KBT Kjempe flott akvarie!!
Svolp
Svolp Flott kar, akkurat satt opp selskapsakvarie selv med fokus på planter. Har co2 og 0.5w lys pr liter vann. Hvor tidlig i oppstarten fikk du amanoreker?
Arnfinn77
Arnfinn77 Takker! Rekene flyttet inn i løpet av den første uken etter oppstart. Jeg fulgte også tropica din oppstartsmal. Lykke til!