Første ordentlige akvarium!


User imageDette er mitt første "ordentlige" akvarium, så det er prøve- og feilemetoden som gjelder. Karet ble kjøpt brukt på finn.no, og jeg fant ut (the hard way) at jeg måtte erstatte en silikonlist. Jeg innså i etterkant at det hadde vært mer fornuftig (og sett penere ut) om jeg la ny silikon i hele karet, men gjort er gjort. Planen er uansett å oppgradere til større kar om få år, så krysser fingra for at de gamle silikonlistene holder til da.
Av innredning har jeg en mellomstor rot med hulrom under, levende planter og en mallehule. Som bakgrunn har jeg valgt en mørk poster som jeg limte på. Enn så lenge har ikke akvariet et tema.

Nå har det endelig blitt liv i karet! Jeg har alltid drømt om en L-144 hann, så det ble utgangspunktet for vannverdier og temperatur. Deretter bestemte jeg meg for at jeg ikke ville fylle karet med mange småfisk, men heller et par større. Jeg synes karet fortsatt framstår som tomt, så jeg ser an mulighetene for å "fylle på litt" framover. Jeg kjøpte derfor inn scalare og barber for å få litt liv og farge i tanken.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Grus
Lys:
Filtrering: Innvendig Eheim 2012
Bakgrunn: Mørk grå folie
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: 28°C
Registrert: 21.12.2015 Sist endret: 24.01.2016
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Trude T.
Reklame for plussmedlemskap