Platykar

Bilde av akvarium

User imageArtsakvarium med platy. Er stadig på utkikk etter platy med kule farger og mønstre og er spent på hva som kan dukke opp av interessante fargekombinasjoner når de bestemmer seg for å yngle.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tidligere beskrivlse av karet følger nedenfor. Kampfisken og jordbærene som bodde her tidligere er nå flyttet til sortvannsbiotop.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Her bor kongen, Mogens (kampfisk), sammen med 16 jordbærrasbora (Boraras naevus) og et uvisst antall malaysiske sandsnegler som ikke gjør så mye ut av seg. Det i seg selv er ikke nok til å dempe Mogens' utforskertrang, og snegleplaging har etterhvert blitt en yndet hobby for hans del. Jordbærklanen slipper til sammenligning billig unna i og med at de har noen sekundmeter på både sneglene og Mogens.

Alt i alt synes jeg sammensetningen fungerer veldig godt. Alle vet jo at kampfisker flest er velsignet med store personligheter, men jeg ble overrasket over jordbærene. De er ikke små sjeleløse kloner men individer med karakter. De er nysgjerrige, ikke lettskremte, legger ofte ut på utflukt alene og gir liv til karet. Rangstigen blir nøye regulert dem i mellom.
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Biltemasand, litt grus, runde steiner til dekor
Lys: (Opprinnelig lysrør,
Filtrering: (Opprinnelig innvendig filter Juwel)
Bakgrunn: Tynn korkplate
Vannverdier: pH: 7   GH: -   KH: -
Temperatur: 27°C
Registrert: 10.04.2016 Sist endret: 26.11.2017
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.