Kampfisk og Ancistrus

Bilde av akvarium
User imageAkvariumet ble satt opp i en hast etter jeg spontant endte opp med en ekstra kampfisk (skulle gjerne kjøpt alle dyrebutikken hadde, for forholdene var mildt sagt elendige). Fisken jeg endte opp med sto i en liten trang boks overfylt med slimalger og en stor, død eplesnegle. Han viste tydelige tegn til finneråte, og så mildt sagt depresiv ut. Så da ble han med hjem! 

Akvariumet inneholder til dags dato kampfisken (døpt Ronny Redbull), et lekspar Ancistrus samt deres tre overlevende yngel (har tidligere stått i 200-literen med slørhalene), og tre små posthornsnegler. 

Foreløpig har ikke akvariumet filter (annet enn flyteplanter) da det som sagt ble satt opp i en hast, men det skal gå fint frem til svampefilteret kommer i posten om to dager (vannverdiene er fine). Akvariumet vil da bli filtrert av et svampefilter drevet av en Eheim air 100 luftpumpe. 

Akvariumet er nå dekorert med sand fra Maxbo (sandkassesand), diverse steiner og røtter, en lekshule til Ancistrusene, eikeblader (som erstatning for Catappablader) og planter av ukjent sort. 
 
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 24.09.2022 Sist endret: 24.09.2022
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingen kommentarer.

Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap