Selskapskaret

Bilde av akvarium

Solgt..
Teknisk informasjon
Status: Solgt/gitt bort
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 04.09.2006 Sist endret: 10.10.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Tereriks
Tereriks 0 Planter
Toolei da, har du ikkje fullt me godt nok i Naturfag? For meg så ser d ut så d e Hygrophila Polysperma du har... ganske greie planter, vokse sykt fort!
munda
munda Skikkelig stilig med svart sand!!
Aquaen
Aquaen Hehe... Naturfag? Hadde me d då? Har nå endeligt fått røtter oppi no.
Munda: Jo takk for det.. Syns den er gjør seg bedre enn den vanlige blåsesanden fra Biltema.. Men det er vel smak og behag.
Torjus
Torjus Har du kjøpt blåsesanden hos biltema?

Mener å huske da jeg kjøpte blåsesanden min( hvit) at den svarte sanden hadde aluminium i seg og noen andre giftige stoffer.. det gjorde at sanden kunne brukes igjenn..

Men den hvite var helt ren. og kunne derfor ikke brukes på ny...

Dersom det er biltema sin, er det kanskje best å kjekke ut før du kjøper flere fisk... fisk som flyter opp ned er ikke noe særlig gøy:D
Aquaen
Aquaen Heisann!
Sanden er kjøpt privat av ei som driver med litt hobby oppdrett. Hun hadde den i mangen kar og var visst fornøyd med den:-) Jeg vet ikke hva den inneholder eller om det i det hele tatt er sand for sandblåsing...
Men takker for tips.. Skal prøve å sjekke det opp:-)
Torjus
Torjus Godt og høre:)

Men det var veldig fint med den svarte sanda må jeg si..
karet var også veldig fint:)
Aquaen
Aquaen Takk for det:-)
E-Dahl
E-Dahl heisann, karret ble fint:) må du kom innom å få mere planter:D
sanden er blåsersand fra ett lokalt blåserfirma, jeg bruker den i ca 60 karr og har prøvd den ut med masse typer fisk, fungerer kjempefint til både corydoras, apistogramma og små jordspisere:)
jeg kan skaffe større røtter til deg hvis du trenger, kokkosnøtter med hull i toppen til ancistrus og i siden til dvergciklider har jeg også en del av:)

du må bli med på neste auksjon i klubben i haugesund;D
Aquaen
Aquaen Eddiedahl: Jaaaa.. Skulle absolutt hatt noen stooore røtter! Litt stusselige desse små mopani røttene. Den ene synker ikke heller. Må bygge opp med sand rundt den. Dunker jeg i karet så flyter den opp.. Hehe;-)
Men kan jo ikke ha så store røtter at det ikke blir plass til discus!:-D Skulle kjøpt et større kar ja.. Må nok over 4-500 liter neste gang.
Legger ut et nytt,litt dårlig, bilde av den nye planten jeg fikk av deg.. Regner med du vet hva desse plantene heter?;-) Jeg er elendig til å huske navn.. Send meg en PM på det , så skal jeg oppdatere profilen på karet..
E-Dahl
E-Dahl den siste planten er en cabomba
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Kristin Torgersen
Reklame for plussmedlemskap