En grønn verden

Bilde av akvarium

User imageDette akvariet har endre seg mye! Disse bildene er nå veeeldig utdaterte, skal se å få tatt noen nye... Veldig grønt enda! Men andre planter. Mye selskapsfisk og en stor flott øreål!
Ikke noen flere Discuser som bor her, men de kommer!
Teknisk informasjon
Status: Slik er det nå
Substrat: Svart sand
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 11.09.2006 Sist endret: 17.01.2012
Mine andre akvarier
  Kommentarer
mArTii
mArTii Flott kar! Flotte øreåler! Flotte diskus! (særlig oransje) Flotte planter, flott bygd opp og alt! Dette er kar som jeg skulle trodd var på mange favorittlister! Akkurat sånt kar jeg ville hatt selv... Flotteste karet jeg har sett tror jeg! Herlig!
Karolina
Karolina Utrolig pent. Absolutt min "stil" :)
Bichirmon
Bichirmon Veldig flott og "grønt" kar. en ting jeg lurer på..kardinaltetraene er vel mat til øreål og diskus, ikke sant? :) aldri sett diskus påjakt..skulle gjerne sett en
Emily Ann Melsæther
Emily Ann Melsæther 0 Hei!
Ser at du har planten "Ophiopogon japonicus" i karet ditt. Det har jeg også (mener at det er den). Har hatt den i ca. 2 uker nå. Men på plantens profil her på akvaforum står det at den bare klarer seg et par måneder under vann. Hvor lenge har du hatt den? Den ser ut til å ha vokst seg stor..
Sonia B
Sonia B Hadde den i sikkert et par mndr...men så virket det som den forpestet akvariet så den gikk beine veien ut. Var veldig synd, for det var en fin plante.
Sonia B
Sonia B *Veldig flott og "grønt" kar. en ting jeg lurer på..kardinaltetraene er vel mat til øreål og diskus, ikke sant? :) aldri sett diskus påjakt..skulle gjerne sett en *

Hehe, de kan være mat til øreål har jeg hørt...men ikke diskus. Og det er i tilfeller hvor kardinalene er små at de blir spist av øreål.. de liker maten sin i småbiter. Disse 20 noe kardinalene mine er ganske store, 5-6cm.
Har heller ikke hatt problemer med øreålene ser på dem, mye pga lurt å mate dem ofte? ;)
Diskusene har jeg aldri sett reagere på tetraene, har hatt akvariet i 6-7mndr og tror knapt en kardinal er vekke ;)
Kim Andre Selvik
Kim Andre Selvik 0 hei
kor fekk du kjøpt di øreålen her i stavanger?
Petter Wang
Petter Wang 0 .
øreål kan bli 90 cm da, og da må du ha minst 350 liter akvarium, så du må gi dem bort eller selge dem, eller i verste fall avlive dem :(
Henrik Svendsen
Henrik Svendsen Ikke hør på petter, en øreål blir vanligvis ikke større enn 40cm i et vanlig akvarium, men veldig FLOTT AKVARIUM!!!!