530L. stueakvariet

Bilde av akvarium

  • Et 530 liters Selskapsakvarium som er eid av RER
  • Dette akvariet er med på 10 favorittlister!
User imageEt kar som inneholder 4 VF skalarer, 3 Jack Demsey, 1 stor & 1 litt mindre P.multiradiatus, 1 gjøk malle, 1 mystus vittatus, 1 pimelodus pictus, , 1 black gohost, 3 botia 2 prakt & en pakistansk, + 1stk. c.borleyi. hunn da han bukket under
J.D paret + malawi skal ut av dette karet med tiden da.
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 15.09.2006 Sist endret: 01.09.2007
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Hanne F
Hanne F Kjempefine kar du har!!
RER
RER takk for det, har gjort om litt i helga no, satt nedi ei rot til + at jeg har vært på tur å fått tak i meg siv som er plantet i karet no.skal prøve å få lagt inn bilde i løpet av dagen.
Kulefisken
Kulefisken veldig fint
Espen Ulriksen
Espen Ulriksen Hvorfor er black ghosten i karantene?
RER
RER Hei, når ny fisk kommer i hus så pleier jeg å ha de litt i karantene, spesielt viss de skal i et kar med fisk jeg ikke vill miste. Man har jo aldri lyst til å miste fisk, grunnet sykdom/parasitter fra nye fisk. Noen fisk er jo surere å miste enn andre, kan jo svi ordentelig i pengepungen det.....
Så det er grunnen til att denne karen var i karantene karet, er ikke lett å få tatt bilde av han i stuekaret da han trives blandt røttene, som i sin biotop.
MetallicaPelle
MetallicaPelle 0 Hei Du
Syykt fint akvarie :D
Sjekk mine og a? er bare 13 xD
RER
RER 0 Takk for det.
Fine kar du å, mye potensiale der. Som du har sett, liker jeg å ha røtter og stein i karene mine,dette for å prøve å skape noe naturlig adferd oss fisken, + at en fisk med mulighet for å gjømme seg, blir en tryggere og friskere fisk. (min mening det da) :)
Black_Flys
Black_Flys veldig fine kar du har.
hagedammen året rundt i Trondheim?
RER
RER 0 Hei.
Takker for det du :)
Er en del forandringer som har skjedd i forhold til profilen her da, har en litt treg innternett tilkobling. Så har ikke hatt tid til å oppdattere, får se på det når kong vinter kommer :)
Prøvde en periode å konsentrere meg om mellom å sør-amerikanere, men har nå litt av vært gående. Siden jeg skal begynne å konsentrere meg om oppdrett.
Hagedam hele året ja, he-he...
Dammen er no ute hele året, men fiskene er inne om vinteren ja :)
Fisk, dyr og planter i akvariet
Tilfeldig bekjentskap
© Johnny Jensen
Reklame for plussmedlemskap