250 X-Mye liv

Bilde av akvarium

Utstyr/innredning:
250 liters Aquastabil
2 mellomstore røtter. Den ene med massevis av små huler og skygge
Sand er en blanding mellom Pollux og Uranus
Filter: Tetratec 1200
Varmekolbe: 250 W (husker ikke merket siden dette var det eneste jeg hadde igjen fra da jeg drev med akvarie sist)
Ellers har jeg en del planter, skal ha mer, men jeg har ikke funnet noen som er lave nok etter min smak til å ha i front enda.

Ildhalen er i overkant av 12 cm god og tykk. L-075 er VF.

Rune
Teknisk informasjon
Status: Gammelt oppsett
Substrat:
Lys: 2 X 30 W T8. Flora Glo, og Aqua Glo
Filtrering: Tetratec 1200, og Aquael fan 2 plus.
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: 6.5   GH: 4   KH: 3
Temperatur: 26°C
Registrert: 04.10.2006 Sist endret: 30.12.2011
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Rune
Rune 0 endelig akvarie igjen
8 år siden sist. jeg kvittet meg med alle 3 når jeg flyttet til Nord.
Har egentlig tenkt på det lenge, men ville vente til jeg hadde plass nok til ett som jeg mente var stort nok.
Det ble da ett 250 liters aquastabil. Sist jeg holdt på med dette var 250 liter litt stort, men nå synes jeg det er litt lite. uansett så føler jeg meg som en nybegynner igjen.
Tror nok jeg startet med å mate litt lite, så litt mye.
Har hatt mange ildhaler tidligere, men ingen som er så tykk og aggresiv som dem jeg har nå. De stakkars Malawi ciklidene får gjennomgå, sommerfuglfisken må ha spesialbehandling for å få mat.
Men jeg koser meg med "tanken" min. har bestemt meg for å kjøpe noen fisk til, og det skal! være en øreål, siden dette var favorittfisken min fra sist jeg hadde akvarie, og jeg skal skaffe noen praktbotiaer til.

Likte veldig godt denne siden, har fått en del ideer til flere akvarier. Husker jeg hadde lyst på ett bitop akvarie når jeg gikk på ungdomskolen. skal nok fikse her oppe i nord en gang også.

Rune
Karolina
Karolina Pent
Rune
Rune Takk for det.
Gry
Gry Flott kar, og fine fisk. Du skriver Argus under et bilde av en fisk. Finner ikke denne noe sted, og den var jo bare nydelig! Har du fullt latinsk navn på den?
ILLA
ILLA Kjempefint :-) Stå på!
Rune
Rune Den heter Scatophagus Argus. Bare søk på argus her på AF så dukker den opp.
mikkel
mikkel 0 argus fisk
er ikke den argus fisken brakkvanns fisk?
Rune
Rune 0 Argus
Det stemmer, den starter sin tilværelse i ferskvann, går over i ,mer og mer brakkvann, for til slutt å leve i saltvann som voksent eksemplar.
Dette fant jeg ut en god stund etter at den var kommet i hus, så av den grunn hadde jeg en anonse her på AF for å prøve å gi den bort. Den endte til slutt opp hos en forhandler i Tromsø.

Rune
Josef Le
Josef Le 0 Hallo Rune!
Heisann kompis! da har jeg endelig faatt meg en profil paa denne siden ogsaa, maatte legge ned saltvanns akvariet ble for mye arbeid og karet var litt lite til saltvanns saa verdiene var vanskelig aa holde stabilt. Naa har jeg konvertert tilbake til ferskvanns kar. Du kan se karet mitt hvis du soker paa medlems navnet josef. Har nettopp faatt meg 6 stk piraya som fortiden bor i 70 literen . Ser for meg at det blir et 200 eller 250 liter til sommeren slik at de faar litt storre plass de stakkarsene. Artige fisk og veldig interresante. De spiser jo nesten alt men jeg forer dem med vanlig pellets oksehjerte og laks paa sondager hehe! hold meg oppdatert paa tanken din og forresten gratulerer med 30 aars dagen din gamle ulv