Go`akvariet

Bilde av akvarium

  • Et 270 liters som er eid av Rastløs
  • Dette akvariet er med på 1 favorittliste!
fint akvariet på 270 l. klar for om-møblering nå tror jeg. får så dårlig oversikt over fiskene. mange jeg aldri ser, men morsomt når de først titterfram=) har flere fisk som jeg ikke finner i listen nedenfor. har blant annet en. humle malle. en ål jeg ikke er helt sikker på hva er? pappegøyeciklider. en malawiciklide som klarer seg overaskende bra. Ormehoder. så er det noen jeg ikke husker hva heter. en som ser ut som han har krokkodillekjeft? veldig vanskelig å få mata den, så veit ikke helt hva jeg skal gjøre med den? haren annen algeeter som jeg ikke helt veit hva er, en av de første jeg kjøpte tenkte ikke mye på hva de het da. virker ikke som om den blir større enn ca 5 cm, og er grønn og litt lysere grønn stripete. litt sånn kammofarger. jævlig fin egentlig=) utenom dette kjpte jeg også for kanskje ett år siden en ikke så altfor stor fisk, som vokser noe helt sinnsykt, lurer på hvor stor den har tenkt å bli. spiser hvertfall 2 tredeler av all maten jeg slipper oppi, og har måtte forflytte mange fisk fra det akvariet på grunn av denne hissig jævelen=)
Teknisk informasjon
Status:
Substrat:
Lys:
Filtrering:
Bakgrunn:
Vannverdier: pH: -   GH: -   KH: -
Temperatur: -
Registrert: 16.10.2006 Sist endret: 28.10.2006
Mine andre akvarier
  Kommentarer
Ingidano
Ingidano kan den som er på det fjerde bildet være en klovnepleco?
munda
munda Krokodillekjeften kan være en Pseudoplatystoma fasciatum. -Rovfisk!!
0-0
0-0 ER ALLE FISKENE DINE????
Galest
Galest 0 :)
Pent.
Jan-Tore Olafsen
Jan-Tore Olafsen 0 malawi?
har en malawi i tanken min som er helt lik din bare uten svart stripe på kanten av finnene? har du funnet ut hva din heter? jeg driver aktiv leiting etter en hunn til min hann hehe!! eneste jeg veit om denne er som alle andre malawi stort sett får gule prikker på bakerste finnen under!!!

mvh Jan-Tore
Bettina
Bettina den blå på bildet her er en Pseudotropheus socolofi (bare sånn itilfellet dere ikke har funnet det ut ennå! ser det er en stund siden forrige innlegg)